Венера преминава в Овен на 5 април - възможности за финансово изобилие

Радваме се на нови преживявания в любовта

04.04.2024 | 08:30 Редактор: Толя Стоянова
Венера преминава в Овен на 5 април - възможности за финансово изобилие

На 5 април планетата на красотата, парите и любовта – Венера, преминава в огнения знак Овен. В този зодиакален знак Венера носи мощна лидерска енергия. Може да ни се прииска да започнем нещо ново или да направим стъпки в нова посока. Но тази енергия на моменти може да ни накара да се чувстваме импулсивни или водени предимно от нашите страсти. 

Планетата на любовта ще остане в Овен до 29 април, помагайки ни да преоткрием себе си, вдъхновявайки ни да изследваме кои сме ние както във връзките, така и извън тях.

Когато Венера преминава през Овен, имаме шанс да започнем наново с осмисляне на въпросите за любовта, парите и самосъзнанието. Старите модели и слабите отношения вече нямат място. Радваме се на нови преживявания и сме по-спонтанни в преследването на удоволствието. Тъй като Овенът е силно независим знак, който е фокусиран до голяма степен върху себе си и собствените си интереси, любовните връзки понякога могат да изглеждат егоистични или неуравновесени по време на транзита.

В астрологията Венера е планетата, свързана с това как обичаме и как искаме да бъдем обичани. Също така как ценим себе си, нашата връзка с парите, удоволствията и чувствеността. Транзитите на Венера показват колективни тенденции в нашата ориентация към всички неща от тези области на живота, като ни информират за потенциални промени в нашите взаимоотношения, ценности, чувствени желания и финансови навици.

Пътуването на Венера през Риби подчерта копнежа ни за идеалната романтика. Нашето желание да проявим романтичните си мечти, както и способността ни да общуваме с другите. Началото на нов цикъл на Венера през зодиакалното колело носи обновяване на романтичния и финансовия живот.

След като транзитът на Венера през Риби повиши способността ни за състрадание и емпатия, навлизането ѝ в Овен връща фокуса обратно към нас самите, нашите нужди и желания, предлагайки ни възможност да преоткрием както себе си, така и отношенията си. Транзитът ни вдъхновява да открием колко уникални личности сме.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay