Няколко признака, че в дома ни се е настанила негативна енергия

Ако често сънувате кошмари, това може да е показател

02.04.2024 | 18:03 Редактор: Деси Николова
Няколко признака, че в дома ни се е настанила негативна енергия

Изисква се не малко време, за да създадем идеалния дом. Отнема много усилия, средства и разбира се, енергия. Влагаме всичко от себе си, за да постигнем красив и хармоничен дом, в който да се чувстваме добре. Но ако усетим, че от известно време чувството за релакс, хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки. Как да разберете дали в дома ви се е настанила трайно негативната енергия?

Хаос и безпорядък

Когато вещите започнат да се трупат в дома ни, да заемат почти цялото пространство, това постепенно започва да ни задушава. Усещаме се притиснати, сякаш нямаме достатъчно въздух. Хаосът, безпорядъкът, купищата дрехи и вещи навсякъде са един от сигурните знаци, че в дома ви няма положителна енергия. Ако имате и много счупени предмети, скъсани дрехи или чаршафи, това допринася за задръстване на енергията.

Неприятна миризма

Ако в дома ви има прекалено много вещи и голяма част от тях са открити, не са прибрани в шкафове и гардероби, много е възможно да се появи неприятна миризма. И е съвсем нормално, когато апартаментът се задръсти от дрехи, обувки, вещи, да не може да се проветрява пълноценно и съответно да започне да мирише. Дом, в който цари позитивна енергия, ухае на чистота и свежест.

Много се карате 

Ако напоследък домът ви става арена за ожесточени спорове и дори скандали, това не говори никак добре за енергийния поток. Сигурен признак, че отрицателната енергия е превзела крепостта е, когато в дома се чуват повече викове и обиди, отколкото смях и любовни звуци.

Имате кошмари 

Ако често сънувате кошмари и имате неспокоен сън, това може да е признак за отрицателна енергия в дома.

Страдате от безсъние

Страдате от безсъние през последните месеци, трудно ви е да заспите и опитвате какво ли не. А причината може да се дължи на лоша енергия в дома ви. Направете хубаво почистване през почивните дни, изхвърлете стари, счупени и развалени вещи и дайте път на новото.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pexels