Любовен хороскоп за 25 - 31 март: За някои зодии мечтите се сбъдват

Раците ще трябва да подходят предпазливо

25.03.2024 | 16:19 Редактор: Толя Стоянова
Любовен хороскоп за 25 - 31 март: За някои зодии мечтите се сбъдват

В последните дни на март може да очакваме обрати в любовта. Лунното затъмнение във Везни ще ни даде сили да намерим онова удовлетворение, което сме търсили. Тригонът между Луната и Плутон също ще окаже влияние. Наясно сме и сме готови да положим усилия, за да създадем нашата мечтана връзка. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Представителите на зодия Овен могат да очакват повече положителни събития по отношение на любовта в последната седмица на месец март. Някои романтични връзки ще се развият още повече. Взаимната привързаност с любимия ви човек ще се задълбочи. Очаквайте внимание и обич от партньора си към вас.

Телец

Новата седмица ще ви покаже, че вашите любовни мечти могат да се сбъднат. Звездите показват, че всичко, което трябва да направите, за да започнете да ги проявявате, е да сте дейни. Готови ли сте за това или изпитвате определени страхове? Може би жадувате за нещо непринудено с някого, който желае да прекарате много време заедно?

Близнаци

Родените под знака на зодията ще имат благоприятна любовна седмица. Можете да очаквате изключително удовлетворение по отношение на любовта. Тази седмица предстои лунно затъмнение, което ще създаде перфектната енергия за подкрепа на нова любов, ако сте необвързани или пък удовлетворение в настояща връзка, ако сте обвързани.

Рак

През новата седмица Раците ще трябва да подходят предпазливо към любовните въпроси, тъй като може да възникнат ситуации на важни решения. Възможни са някои напрежения. Някои представители на зодията ще представят половинката си пред семейството си.

Лъв

В последните дни на март Лъвовете ще бъдат готови да вземат важно решение, свързано с любовта. Лунното затъмнение в партньорски ориентирания знак Везни определено ще се усети и за вас.

Дева 

Седмица на романтични възможности за Девите. Някой Деви може да сключат брак или по друг начин да задълбочат взаимоотношенията си. По-важното е, че емоциите, които любовта ще ви носи в последните дни на март ще ви радват и вдъхновяват да правите планове за бъдещето.

Везни 

Седмица на пробуждане за вас, Везни! Лунното затъмнение тази седмица попада във вашия зодиакален знак. Нещо по отношение на настоящата ви любовна ситуация ще бъде осветено! Сърцето ви вероятно ще се изпълни с много дълбоки чувства. 

Скорпион

Емоциите ви няма да останат скрити. Ако по някаква причина сте се страхували да разкриете чувствата си, то сега сте готови да поемете този риск. През новата седмица, освен лунното затъмнение във Везни, което ще повлияе на всички зодиакални знаци, Венера във вашия романтичен сектор ще направи добра връзка с Уран.

Стрелец

Стрелците ще имат възможност да сбъднат мечта, свързана с любовния им живот. Лунното затъмнение в знака на Везни попада във вашия 11-и дом на желанията, който изгражда идеалната среда за вас да получите практически всичко, което някога сте искали в любовта.

Козирог

Венера, която сега е във вашия комуникационен сектор, ще направи прекрасен секстил към Уран, който е в романтичния ви сектор. Това ви носи спонтанни и вълнуващи разговори между вас и някой специален човек. Има вероятност да е вашият настоящ партньор или ако сте необвързани да е напълно непознат. 

Водолей 

Водолеи, готови ли сте да се почувствате обожавани от някой специален за вас човек? Венера продължава да се движи през вашия втори дом на самооценката, което ви помага да повишите самочувствието си. Обвързаните ще са особено доволни от любовната си връзка.

Риби 

Риби, Венера продължава да се движи през вашия знак, което ви прави по-възприемчиви към другите. Тази седмица планетата на любовта ще направи добра връзка с Уран, който сега е във вашия комуникационен сектор. Може да имате специален момент за любовния си живот, който променя всичко към по-добро.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay