Матю Пери бил щастлив преди да почине и "по-близък от всякога" с майка си

Вторият му баща сподели, че болката никога няма да си отиде от сърцето му

14.03.2024 | 21:33 Редактор: Искра Ангелова
Матю Пери бил щастлив преди да почине и

Кийт Морисън си спомня за покойния си доведен син Матю Пери.  Докато даваше интервю пред Хода Котб в последния епизод на подкаста Making Space в сряда, 76-годишният Морисън повдигна завесата около последните дни на Матю Пери, който почина на 28 октомври 2023 година на 54-годишна възраст. 

Кореспондентът на Dateline, който се ожени за майката на покойния актьор, Сузан, през 1981 година, каза, че болката никога няма да си отиде от сърцето му. "Тя ще бъде с мен всеки ден. Постоянно. И често се появяват нови аспекти, които нападат мозъка ти. Не е лесно, особено за майка му", казва Морисън. Допълва, че в последните дни Пери и Сузан са били по-близки от всякога.

Относно състоянието на Матю преди смъртта му, Кийт казва: "Той беше щастлив и ми го каза сам. Не беше казвал подобно нещо от дълго време. Това беше източник на комфорт за всички нас, но тъжното е, че не получи възможност да изпълни и третото си действие в живота. Не е честно".

На въпроса дали новината за смъртта на доведения му син го е хванала неподготвен, Морисън отговори, че това е нещо, което се надяваш никога да не разбереш, но понякога си мислиш, че може да се случи. "Предполагам, че отговорът е да и не", допълни журналистът.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС