Хороскоп за 11-17 март: Венера преминава в Риби - какво да очакват зодиите?

Предстои динамична седмица

11.03.2024 | 12:50 Редактор: Толя Стоянова
Хороскоп за 11-17 март: Венера преминава в Риби - какво да очакват зодиите?

Очаква ни динамична седмица, в която са възможни и някои изненади. Венера преминава в знака на Риби, което също ще се усети. Повече за всяка зодия вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

За почти всяка дейност ще ви е нужно сътрудничество. Основната ви задача ще е да изберете подходящи хора, на които може да имате доверие. Ще сте в леко зависима позиция, така че бъдете готови да направите отстъпки, когато се налага.

Телец

Не е изключено да получите приходи от сделка с недвижимо имущество от направена преди време инвестиция или услуга. Индивидуалната работа ще е по-ефективна от колективната. Подредете задачите си по подходящ начин, за да постигнете максимални резултати.

Близнаци

Силите ще ви стигнат за всичко при условие, че ги разпределите правилно и най-вече, че не надценявате издръжливостта си. Редувайте физически с интелектуални занимания, грижете се не само за тялото, но и за ума си.

Рак

С каквото и да се заемете, ще се натъквате на затруднения или усложнения, но не бива да се отказвате. Успеете ли да се мобилизирате, резултатите няма да закъснеят и в крайна сметка, ще се убедите, че си е заслужавало. Ще успеете да стабилизирате позициите си. Не разчитайте на допълнителни доходи. Ще разполагате с достатъчно средства, за да посрещнете ежедневните си необходимости.

Лъв

Вариантите ви за напредък са два – да започнете нещо ново или да надградите вече усвоените знания. Няма как да "носите две дини под една мишница", така че намалете темпото и не си поставяйте твърде амбициозни цели, които биха ви изтощили бързо и необратимо. Ако професионалните ви позиции са стабилни и ви осигуряват нужните доходи, то не бързайте да променяте статуса си.

Дева

Отстоявайте позициите си, когато сте сигурни в твърденията и решенията, които взимате. Действайте смело. Шефовете може да ви се противопоставят, но почти веднага след това ще отстъпят. Може да не се съмнявате, предложенията ви ще получат одобрение, а старанието – висока оценка.

Везни

Професионалният напредък ще се случва бавно, но устойчиво. Във всеки един момент, когато ви е необходимо, ще получавате подкрепа от колеги, приятели и познати, заемащи влиятелни позиции.

Скорпион

Събитията на моменти ще са леко стресиращи. Не са изключени проблеми с контролните органи или изпълнителната власт. Спазвайте правилата. Не е изключено да възстановите връзка с далечни роднини, които от години не сте виждали.

Стрелец

Проблемите и недоразуменията, доколкото ги има, ще са свързани с личния ви живот. Отношенията ще са наситени с неясноти и противоречия. Постарайте се да контролирате емоциите и да не взимате прибързани решения. Що се отнася до професионалната и финансовата сфера, няма да имате причини за безпокойство.

Козирог

Разпределете равномерно задачите си още в началото на седмицата. Не е препоръчително да тръгвате на дълъг път, освен ако не е абсолютно необходимо. И случи ли се, осигурете си подходящ спътник, информирайте се за трафика, организирайте си резервен маршрут и проверете старателно както своята екипировка, така и тази на автомобила.

Водолей

На първо място в ценностната ви система ще са професионалният напредък и осъществяването на творческите замисли. Систематизирайте идеите си, за да изберете най-прекия път за реализацията им. Не ограничавайте инициативата си, обсъждайте неясните казуси, вслушвайте се в мнението на по-опитните колеги и в собствената си интуиция.

Риби

Венера преминава във вашия знак и ще се превърне в катализатор на нежните ви и романтични чувства. Видим напредък ще постигнете в творческите дейности. Що се отнася до рутинните задачи, те ще са някак отегчителни, но ще е невъзможно да ги избегнете, ако искате да създадете устойчива база за мащабните проекти.

Снимка: Pixabay