Хороскоп за 3 март: Непредвидени задачи за Телците, неприятна случка за Овните

Уговорена среща на Близнаците ще се отпадне

03.03.2024 | 07:45 Редактор: Деси Николова
Хороскоп за 3 март: Непредвидени задачи за Телците, неприятна случка за Овните

Овен

Началото на деня ще е белязано с някаква неприятна случка, която дори да не ви засегне лично, ще ви развали настроението. След това всичко ще ви се струва някак по-неприветливо, отколкото е всъщност. Приемете преживяното по-философски, не си заслужава да се зареждате с негативна енергия.

Телец

Ще се наложи да се справите с непредвидени домашно-битови задачи. Преценете си силите и се опитайте да привлечете близките си за участие в общата дейност. Ако искате да се съгласят, не бъдете прекалено претенциозни.

Близнаци

Уговорка за среща с приятел ще отпадне в последния момент и то поради не особено убедителни причини. Няма да ви е приятно, че се налага да променяте програмата си и вероятно ще изпитате разочарование от случващото се. Преценете доколко е важна тази връзка за вас, дали не е изчерпала съдържанието си.

Рак

Ограничете контактите си само до хора, които познавате добре. Ако поведението им ви се стори странно, не бързайте да ги съдите. Обстоятелствата, пред които са изправени може да се окажат доста сложни.

Лъв

Присъствайки на публично събитие, където има струпване на много хора е вероятно да се натъкнете на доста неприемливо поведение от страна на друг участник или група. Обърнете се за съдействие към органите на реда и не се опитвайте да раздавате правосъдие самостоятелно, за да не задълбочите конфликта излишно.

Дева

Спазвайте стриктно правилата, особено ако се намирате в държава или регион, различни от този, който обитавате и където привичките са други. Неволна грешка или пропуск може да ви създаде проблеми с властите, с които дори и да се справите, ще се почувствате засегнати.

Везни

Не е изключено да попаднете в леко конфузна ситуация, при която някой умишлено ви провокира с поведението си. Ако не намирате логичен отговор на въпроса "защо", то най-вероятно причината е, че се опитва да ви привлече вниманието.

Скорпион

Преценявайте внимателно изказванията си, особено спрямо събеседници, които не познавате особено добре. След време може да установите, че бизнесът или работата ви по някакъв начин зависи от тях, а сте изрекли думи, които са ги засегнали и за които ще съжалявате.

Стрелец

Не разчитайте прекалено много на новите си познати. Контактите ви ще са несигурни и точно в критичен момент, когато ви е нужна подкрепа, е почти сигурно, че няма да ви я окажат.

Козирог

Необходимостта вие или някой от близките ви да отсъства от дома за известно, не особено кратко време ще ви натъжи. Приемете го като добра възможност да оцените стабилността на връзката и силата на чувствата си. Освен това, все пак сме във века на комуникацията, едва ли ще прекратите контактите си изцяло.

Водолей

Овладейте пристъпите на ревност и собственическо отношение към хората от обичайното си обкръжение и особено спрямо децата. Острата им реакция ще ви изненада, а и ще ви създаде чувство за виновност.

Риби

Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношения. Установите ли, че разбиранията ви са различни от тези на събеседника, просто сменете темата. Стигне ли се до пререкания, ще се стигне и до недоразумения.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pexels