Дженифър Лопес: Отгледаха ме нарцистична майка и отсъстващ баща

Певицата разкри тайни от личния си живот в своя нов документален филм

29.02.2024 | 23:00 Редактор: Вяра Димова
Дженифър Лопес: Отгледаха ме нарцистична майка и отсъстващ баща

Дженифър Лопес разкри, че не е получила достатъчно любов като дете от своята "нарцистична" майка и "отсъстващия" си баща. Това разкритие попзвездата прави в своя нов документален филм – The Greatest Love Story Never Told.

54-годишната певица и актриса позволи на феновете си да надникнат дълбоко в душата ѝ, където тя се бори с вътрешен смут още от дете, израснало в Бронкс. В основата на документалния филм и съпътстващия музикален филм, който е озаглавен This Is Me... Now, Лопес разкрива своите демони.

Най-големият проблем на звездата в детските ѝ години е бил, че е средно дете. Дженифър има две сестри – по-голямата Лесли и по-малката Линда и смята, че не е получила достатъчно внимание и любов от родителите си, което я кара да се превърне в много трудолюбива жена, само и само да бъде забелязана.

"Не бях първородната, не бях и най-малкото дете, бях по средата", казва тя самосъжалявайки се. Джей Ло също казва, че не ѝ е било лесно да израсне с "нарцистична" майка, която била "центъра на купона", и "отсъстващ" баща, който работел по цяла нощ и спял по цял ден. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС