Какво са си казали Дженифър Анистън и Матю Пери в деня на смъртта му

"Животът му наистина не беше лек", сподели актрисата

13.12.2023 | 12:20 Редактор: Искра Ангелова
Какво са си казали Дженифър Анистън и Матю Пери в деня на смъртта му

Дженифър Анистън иска феновете да знаят истината за последните дни на Матю Пери. В ново интервю за Variety, дадено заедно с колежката ѝ Рийз Уидърспун, актрисата за първи път говори публично за загубата на един от най-близките си приятели. Анистън се включи в почестите към Пери чрез публикация в социалните мрежи, но сега е първият път, в който говори за смъртта в официално интервю.

Матю Пери почина на 28 октомври на 54-годишна възраст, след като бе намерен в джакузито в дома му в Лос Анджелис. До този момент все още не е ясна официалната причина за смъртта му, но от полицията са категорични, че около тялото или в къщата не са били намерени опиати, алкохол или наркотици. Също така е нямало следи от външна намеса, нито пък насилие.

Когато бе попитана как би искала светът да запомни Матю Пери, Анистън отговори: "Както той самият бе казал, че иска да бъде запомнен. Той беше щастлив. Беше здрав. Спря да пуши. Влизаше във форма. Беше щастлив - това е, което знам".

"Буквално си пишех с него в онази сутрин, забавният Мати. Не изпитваше болка. Не се бореше с нищо. Беше щастлив", каза Анистън.

Рийз Уидърспун също се включи в разговора, казвайки: "Важно е хората да знаят това".

"Да, така е. Искам хората да знаят, че той наистина бе здрав и ставаше все по-здрав. Той имаше цел. Работеше здраво. Животът му наистина не беше лек. Много ми липсва. На всички ни липсва. Леле, как ни караше да се смеем", допълни Анистън.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС