Хороскоп за 28 февруари: Добри новини за Рибите, Везните да подбират думите си

Скорпионите са на вълната на любовта

28.02.2024 | 06:00 Редактор: Елеонора Танева

Овен

Имате шанс да направите големи стъпки в преследването на мечтите си. Предстои ви ползотворен ден, изпълнен с късмет.

Телец

Поставени сте на кръстопът и не знаете какво решение да вземете. Преценете какви са вашите лични приоритети и не правете компромиси.

Близнаци

Внимавайте за какво харчите парите си. Очаква ви приятна изненада вкъщи.

Рак

Хапливи коментари по ваш адрес ще се опитат да ви разклатят психически. Бъдете уверени и не се влияйте от нападките на зложелатели.

Лъв

Приходите ви нарастват вследствие от проект, по който сте работили. Очертава се спокоен и приятен ден за вас.

Дева

Непримирими сте и изпитвате порив да отстоявате позициите си. Трудно ви е да бъдете гъвкави спрямо променливата ситуация.

Везни

Склонни сте да се изказвате грубо и нетактично, което може да ви навлече проблеми. Проявявайте разумно и предпазливо поведение.

Скорпион

Старайте се да не давате смесени сигнали на хората около вас. Любовният ви живот е в разцвет!

Стрелец

Търпението ви е подложено на огромен натиск. Професионално предложение може да се окаже възможност за натрупване на пари.

Козирог

Днешният ден ще бъде наситен с усмивки и приятни моменти. Наслаждавайте се на споделеното време в компанията на близките ви.

Водолей

Имате динамично ежедневие, наситено с ангажименти и срещи с приятели. Предстои ви значително подобрение на финансовото ви състояние.

Риби

Задават се добри новини от вашия шеф. Най-накрая можете да разрешите проблеми, за които дълго време сте търсили решение.