Марс преминава във Водолей - перфектно време за радикални промени

Везните ще се радват на успехи в работата и любовта

12.02.2024 | 21:40 Редактор: Толя Стоянова
Марс преминава във Водолей - перфектно време за радикални промени

На 13 февруари огненият Марс преминава във въздушния Водолей. Така ще се задържи до 22 март 2024 година. През този период ще е характерно това, че ще бъдем водени от общото благо и желанието да сме в полза на другите. Стремежът да се създават решения е силен и с Марс, който осигурява стимул и упоритост, този транзит е отлична енергия за всеки, който се опитва да промени живота си.

Разбира се, както при всеки транзит, тази енергия също може да има недостатъци. Според астрологията, зодиакалният знак Водолей е силно независим и доста емоционално дистанциран, така че понякога, когато Марс е във Водолей, това може да доведе до увеличаване на изолацията и самотата, особено за хора, които така или иначе не са особено общителни. Какво да очакват отделните зодиакални знаци с Марс във Водолей?

Овен

Марс е ваша управляваща планета. Внимавайте обаче желанието ви да промените света да не надвие всичко останало. Не пренебрегвайте хората, които обичате най-много, Овни. Това ще повиши мотивацията ви и желанието да учите нови неща. 

Телец

Транзитът на Марс през Водолей носи власт и сила във вашата кариерна зона. Ще сте мотивирани за успехи, но енергията на Водолея може да ви подтикне да не искате да се приспособите към някои модели на работа.

Близнаци

Марс е във вашата зона за пътуване по време на този транзит, така че е идеалното време да планирате почивка. Ако пък не можете да пътувате през този период, помислете за ново хоби, спортна активност. 

Рак

Марс ви носи проникновено прозрение, което може да е доста неудобно за околните. Ако се справяте с минали травми, научете силата на прошката – както за себе си, така и за другите.

Лъв

Страстният Марс транзитира вашата любовна зона, така че можете да очаквате допълнителна страст и динамика в най-близките ви отношения. Между страстта и гнева обаче има тънка граница, така че внимавайте. 

Дева

Девите ще бъдат подтикнати към още по-високи нива на ефективност и упорит труд по време на този транзит. Това е прекрасен период, в който да изпреварите конкуренцията. Бъдете концентрирани и не се разсейвайте. 

Везни

Любовта е навсякъде около вас и флиртове няма да ви липсват. Въпреки това не действайте прибързано. Транзитът ще донесе на Везните и напредък в работата. 

Скорпион

Този транзит на Марс фокусира енергията си върху семейния ви живот. Марс може да предизвика спорове, но може и да донесе стремеж за подобряване на семейните отношения. Това означава, че нещата може да се влошат за кратко у дома, но бързо ще се подобрят. 

Стрелец

Марс подчертава вашия интелект и вашия философски подход към живота. Това е добър период за справяне с трудни задачи и неща, в които трябва да се съсредоточите и концентрирате. Имайте предвид обаче, че може да ви е трудно да останете търпеливи. Дайте си време да свършите нещата добре, вместо да бързате.

Козирог

Марс транзитира вашата парична зона, така че това е добър период да помислите за увеличаване на доходите си по някакъв начин. Ще бъдете подтикнати да вървите напред в кариерата си, така че е възможно някои от вас да получат повишение. 

Водолей

Когато Марс преминава през вашия знак, вие ще се чувствате уверени и сигурни в собствената си кожа. Въпреки това, вероятно също ще се почувствате неспокойни. Ако искате да създадете ново начало в живота си, имате всички ресурси, от които се нуждаете точно сега. 

Риби

Пазете се от спорове. Ако се чувствате притиснати в ъгъла, отстоявайте позицията си и говорете за това, в което вярвате – сега е моментът да бъдете честни за това кои сте.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay