Хороскоп за 11 февруари: Раците да не бързат, Овните трябва да овладеят емоциите си

Везните трябва да разчитат само на себе си

11.02.2024 | 08:59 Редактор: Деси Николова
Хороскоп за 11 февруари: Раците да не бързат, Овните трябва да овладеят емоциите си

През днешния ден ще бъде важно да се погрижим за комфорта си. Повече за всяка зодия вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Причина за разправии с близките може да стане най-обикновена дреболия. Овладейте емоциите, безпредметно е да си разваляте настроението.

Телец

Интелектуалните ви занимания ще са не само по-приятни, но и по-резултатни от физическите. Структурирайте перспективните си замисли. Ще се улесните в изпълнението им.

Близнаци

Не прекалявайте с развлеченията и с шумните компании. Ако наистина имате нужда от нещо в днешния ден, то е почти пасивна почивка и здрав сън.

Рак

Не бързайте да оценявате информацията, която получавате. Ще е нееднозначна. Първоначално може и да ви ядоса, но анализирайки я по-задълбочено, ще се убедите, че има и положителни моменти.

Лъв

Каквато и тема да се обсъжда у дома, близките ви ще са на коренно различно мнение от вашето. Справедливият подход е да се съобразите с мнозинството. Ако пък няма мнозинство и всеки „дърпа чергата към себе си“, просто прекратете дискусията, за да не се стигне до "бойни маневри".

Дева

Разпределете времето и силите си между различни задачи, като ги прекъсвате с кратки почивки. Така хем ще свършите много повече работа, хем няма да е монотонна.

Везни

Каквито и занимания да сте си набелязали, разчитайте само на себе си. Ако някой ви предложи помощ, не отказвайте, възползвайте се, но бъдете с нагласата, че ще се наложи да се справяте самостоятелно.

Скорпион

Каквото и да се случва около вас, запазете присъствие на духа и не се поддавайте на провокации. Направете го в името на собствените си позиции, защото някой може да се опита умишлено да ви "извади от релси".

Стрелец

Ще разполагате с благоприятни обстоятелства за провеждане на неприятен разговор, който отдавна отлагате, но все пак няма как да избегнете. Действайте решително. Освобождавайки се от неизвестността, със сигурност ще се почувствате по-добре.

Козирог

Обаждане или посещение на стар приятел ще ви зарадва и въодушеви. Потопени в прекрасните спомени "от едно време", няма да усетите как е минал денят ви.

Водолей

Тъй като представителите на вашия знак принципно са уникални, то за днешния ден най-подходящо е нищо да не правите. Решите ли все пак, че трябва да "сте полезни", ще сътворите повече поразии, отколкото нещо смислено.

Риби

Стойте далеч от спорове на проблемни теми, както и от личности, които търсят начин да излеят негативната си енергия. Посветете се на любимите хора, любимите занимания и личните си интереси, за да си осигурите един прекрасен ден.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay