Любовен хороскоп за 12 - 18 февруари: Възможности за Девите, Телците ги очакват приключения

В седмицата на Свети Валентин Близнаците ще открият нови хоризонти

11.02.2024 | 07:00 Редактор: Деси Николова
Любовен хороскоп за 12 - 18 февруари: Възможности за Девите, Телците ги очакват приключения

В седмицата на Свети Валентин Венера ще бъде в секстил спрямо Нептун, докато Марс преминава във Водолей. Марс ще се координира с Плутон. Тази комбинация ще повиши романтиката в живота ни, желанието ни за сексуални страсти. В петък Венера преминава във Водолей, напомняйки ни, че най-силните любовни връзки са изградени първо върху солидната основа на приятелството. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, през новата седмица не бива да пришпорвате събитията в личния си живот. Носете се по течението. Също така не позволявайте на близки да се месят в любовния ви живот. Звездите ви съветват да не взимате важни решения, особено под влиянието на емоции. В периода 12 – 14 февруари бъдете внимателни и не си създавайте конфликти. През уикенда ви очакват приятни промени, за някои представители на зодията и романтични срещи. 

Телец 

През тази седмица Телците няма да могат да избегнат приключенията, вълнението и обновлението в личния си живот. Звездната карта разкрива, че някои ги очаква романтична изненада, внезапно влюбване, докато при други е възможно влошаване на отношенията или тяхното преструктуриране. Някои Телци отчасти сами ще провокират нов обрат, давайки воля на емоциите си в средата на седмицата. Бъдете внимателни. 

Близнаци

Скъпи Близнаци, в седмицата на Свети Валентин пред вас ще се открият нови хоризонти по отношение на любовта. Ще имате шанса да излезете от "задънената улица", като емоции от предишна връзка, труден период с настоящ партньор, самота в любовта и липсата на половинка. Началото на седмицата може да не е много обещаващо, но в края на седмицата звездите ще ви зарадват с положителни промени. На 14 февруари не забравяйте да покажете внимание към любимия човек, но и към себе си, особено ако нямате сериозна връзка. Поглезете се!

Рак 

През следващите дни Раците трябва да станат по-внимателни към промените в поведението на партньора и собственото си настроение, както и към нюансите в отношенията с хора от противоположния пол, като цяло. Под влияние на лични капризи или съдбовни външни събития, може да започне период на обновление или фаза на рисковани експерименти. Не бързайте с изводите и с решенията. 

Лъв 

Лъвове, личният ви живот през новата седмица определено няма да е скучен. Възможни са случки, събития, особено свързани с 14 февруари, които да ви развълнуват силно. Изненадите от страна на любимия ви човек ще ви накарат да се почувствате невероятно. От друга страна, някои Лъвове ще трябва да се сбогуват с надеждата да бъдат център на внимание, да се подчинят на капризите на ревнив партньор или да отстъпят пред конкуренция с любовта.

Дева 

Деви, звездите ще ви предоставят възможност да обновите личния си живот. Нещо, от което определено се нуждаете или поне някои от вас. Възможни са флиртове с приятели, колеги, и като цяло любовни приключения. Ако имате сериозна връзка, бъдете внимателни с любовните тръпки извън нея, тъй като може да си навлечете неприятности. Седмицата ви дава възможност да се сближите с любимия човек и да изгладите някои недоразумения. 

Везни

За родените под знака на зодия Везни събитията през новата седмица ще им помогнат да затворят вратата към любовното си минало. Дори и да не създадат през следващите дни нови взаимоотношения, определено ще се чувстват добре със себе си. Други пък ще решат да дадат втори шанс на любовен роман от миналото. Звездите ви съветват да не бързате, а да си дадете време, за да видите дали отсрещната страна се е променила в положителна посока. Новости и хубави емоции може да очакват обвързаните Везни. 

Скорпион

Събитията от тази седмица ще убедят Скорпионите в неизбежността на промяната. Звездите ви съветват да се подготвите за любовни вълнения, изненади. Желанието за свобода и новост ще трябва да се балансира с желанието за хармония, желанието за съвместно преследване на общи цели с настоящ партньор или потенциален нов. Приятните емоции ще ви зареждат с позитивизъм за близкото бъдеще. Онези от вас, които не са сигурни дали нов любовен интерес може да им бъде сериозен партньор, нека да си дадат време за размисъл. 

Стрелец 

Звездите съветват влюбените Стрелци да се възползват от енергията на новата седмица. Възможно е да се окаже, че любовен роман има потенциал за развитие. Ако това е вашето желание, движете се според събитията, но не бързайте, тъй като това може да отблъсне отсрещната страна. Ако вече си имате сериозна половинка, помислете как да направите цялата седмица, а и след това живота си по-романтичен, разнообразен, споделен. Свети Валентин ще ви вдъхнови, но ако смятате, че връзката ви има нужда от "събуждане", споделете идеи с любимия ви човек. 

Козирог 

Тази седмица пред Козирозите ще се появят новости в личния им живот. Промените са напът. Във всеки случай, звездната карта показва, че ще бъде необходимо да помислите за възможни подобрения, ако искате да продължите сегашната си любовна връзка или да започнете нова. В празничната седмица бъдете по-романтични, отдадени и забравете за желанието си да контролирате всичко и всички. 

Водолей 

Водолеите могат да бъдат обхванати от бурни чувства, особено в края на седмицата. Онези от вас, които са потиснали любовните си пориви, ще решат да ги оставят да се развиват на воля. Може да започне любовен роман, който да окаже продължително влияние върху живота ви. Под влияние на желанията и страстите, много Водолеи рискуват да загубят чувството си за мярка. Внимавайте с любовните афери извън връзката ви, особено ако е сериозна. Това може да доведе до конфликт с любимия ви човек. Споделянето на емоции и желания ще ви помага да бъдете открити един към друг и да поддържате стабилност в отношенията. 

Риби

Любовният ви живот е напът да мине "под прикритие", но това не означава, че няма да имате късмет или удоволствие. Всъщност вероятно е точно обратното. Просто вие и вашият любим се интересувате повече от собствения си комфорт. Може да откриете, че като изключите останалата част от света, вашият романс може да прерасне в нещо дори по-дълбоко, отколкото някой от вас е очаквал. Ако сте необвързани, това е седмица, в която може да се случи дълбоко душевно търсене и изцеление на сърцето от минали разочарования. Рибите в дългогодишна връзка ще имат хубава седмица. 

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pexels