На тези зодии новолунието през февруари ще се отрази най-силно

Предстои едно от най-въздействащите явления

07.02.2024 | 12:51 Редактор: Толя Стоянова
На тези зодии новолунието през февруари ще се отрази най-силно

На 10 февруари ни очаква новолуние в знака на Водолей. Според голяма част от астролозите новолунието през февруари е едно от най-въздействащите. Възможно е то да се отрази на всички зодии в голяма степен, но за 3 от тях ще бъде най-трансформиращо.

Телец

Промяната ще се усеща навсякъде около вас, скъпи Телци. Зад тази трансформация се крият определени причини и вие не бива да се притеснявате от промените. Възможно е новолунието да повлияе на вашата кариера, да ви постави пред нови предизвикателства, да ви предложи съвсем различни задачи и ангажименти или пък стари такива, но изпълнени по неочакван за вас начин.

Лъв

Рядкост е да не сте в центъра на вниманието, но точно това ви очаква в този период. Новолунието през февруари ще се отрази значително в областта на контактите. Обърнете внимание на хората, които са около вас. Помислете за тези, които са ви помагали най-много досега, как са ви помогнали и адаптирайте това в новата си ситуация. 

Водолей

Водолеи, това е вашето новолуние, но не очаквайте да е милостиво към вас. Напротив, новолунието може да ви се отрази драматично, дори болезнено. Това е цената, която трябва да заплатите, за да продължите напред по-силни, по-знаещи, по-можещи. Преди да стане това, ще трябва да се освободите от болезнени товари, било то в професионален план или в личен.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay