Пет признака, че скоро ще бъдем предадени

Малките дребни лъжи към нас са често явление

06.02.2024 | 10:06 Редактор: Деси Николова
Пет признака, че скоро ще бъдем предадени

Предателството може да се случи в различни ситуации, в които да се опитат да ви убедят, че всъщност са се опитали да защитят интереса ви, че не са имали избор и т.н. Кои са знаците, че някой рано или късно ще ви предаде?

Предателят е там, само когато му е удобно

В онези моменти, в които се забавлявате заедно, но и в моменти, в които се нуждае от вашия комфорт и подкрепа. Когато обаче вие се нуждаете да ви се помогне, да ви подкрепят, предателят е зает или ви помага, но само на думи. Той не се вълнува от вашите емоции. 

Усеща се дистанциране от страна на този човек

Забелязали ли сте някога някой да се отдръпва от вас? Може да е прекратяване на следването ви в социалните медии или измисляне на извинения, за да ви избягват, за да не се чувате, виждате толкова често както преди.

Въпреки че може да има други причини за това, това е голям знак, че въпросната личност е готова да ви предаде. Поставянето на дистанция между вас двамата обикновено означава, че другият е по-малко емоционално близък до вас, което означава, че може да се отдръпне, за да избегне чувството на вина, че ще ви предаде след това.

Отправя ви подмолни, неискрени комплименти

Въпреки че може да звучат като комплименти, ако погледнете малко по-задълбочено, те са подмолни удари. Хората често говорят по този начин, когато ги е яд на вас. Ако сте забелязали някой да прави това, вероятно той не ви харесва истински и е по-склонен да ви предаде.

Говорят лошо за вас зад гърба ви

Абсолютно ясен знак, че този човек е готов да ви предаде. Подобно на правенето на неискрени комплименти, това, че някой ви коментира зад гърба ви, е огромен знак, че ви завижда и се опитва да накара другите също да не ви харесват.

Малките дребни лъжи към вас са често явление

Въпреки че може да не изглежда като нещо голямо, изричането на малки лъжи е трамплин към изричането и на по-големи и по-важни лъжи. Когато някой ви лъже за незначителни неща, то той явно има способността да лъже за по-големи неща. Лъжецът обикновено е предател. 

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pexels