София Вергара разкри основното си правило за връзките с мъжете

Миналата година тя се раздели с Джо Манганиело

31.01.2024 | 20:45 Редактор: Толя Стоянова
София Вергара разкри основното си правило за връзките с мъжете

София Вергара е поставила ново правило относно романтичния си живот. По време на участието си в предаването Watch What Happens Live с водещ Анди Коен 51-годишната актриса разкри, че няма да се забърква в любовни отношения с мъж, който е повече от две години по-млад от нея

Въпросът бе зачекнат по време на дискусия относно пуерториканския изпълнител Bad Bunny, който споменава името на Вергара в новата си песен Monaco. Когато актрисата споделя, че хвърлила телефона си от вълнение, след като чула парчето, другият гост в предаването, Алексия Непола, посочи, че рапърът всъщност наскоро се е разделил с приятелката си и отново е свободен.

"Би ли излязла някога на среща с него", попита Непола.

"Нека да не прекаляваме, да не прекаляваме. Той е по-млад дори от сина ми Маноло. Маноло е на 32", отговори Вергара, която споделя единственото си дете с бившия си съпруг Джо Гонзалес. 

"Това ли е правилото? Че не могат да бъдат по-млади от сина ти", включи се и Анди Коен в дискусията, с което Непола се съгласи и заяви, че това е нейното основно правило за мъжете. 

Вергара обаче имаше съвсем друг начин на мислене и отговори, че мъжете, които потенциално могат да станат нейни партньори, трябва да са поне на 50 години. Не по-млади. След като бе подтикната да си помисли отново, актрисата свали границата с още една година и допълни, че е широко скроена. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС