София Вергара издаде истинската причина за развода си с Джо Манганиело

Решението е било трудно, но взаимно

23.01.2024 | 22:36 Редактор: Толя Стоянова
София Вергара издаде истинската причина за развода си с Джо Манганиело

София Вергара сподели малко повече детайли за развода си с Джо Манганиело. В ново интервю за испанския вестник El Pais 51-годишната актриса разкри, че с вече бившия ѝ съпруг не са били на едно и също мнение относно увеличаване на семейството им. Тя казва, че различията в настроението за деца е довело до развода им през юли миналата година. 

"Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми е по-млад. То искаше да има деца, но аз не исках да бъда възрастна майка. Смятам, че не е честно спрямо бебето. Уважавам всички жени, които раждат в по-късен етап от живота си, но това не е за мен", казва Вергара. 

София вече е минала през майчинството и има син от бившия си съпруг Джо Гонзалес.

"Родих сина си на 19, той сега е на 32 години, и съм готова да бъда баба, а не майка. Така че, ако той срещне любовта, ще ме дари с внуци. Почти навлязох в менопаузата, това е естественият ход на нещата. Когато синът ми стане баща, нека да ми води бебето за няколко часа, след което ще му го върна и ще продължа с живота си. Това е единствената ми задача", добави още Вергара. 

През юли 2023 година София и Джо Манганиело споделиха в социалните мрежи, че са взели решение да прекратят седемгодишния си брак. Те написаха, че решението е било трудно, но взаимно, и се надяват феновете и медиите да ги разберат и да уважат личното им пространство в този момент. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС