Пълнолуние в Лъв на 25 януари: Време е за нещо ново

Събужда се творческото в нас, насочваме внимание към бизнес и любов

24.01.2024 | 12:00 Редактор: Елеонора Танева
Пълнолуние в Лъв на 25 януари: Време е за нещо ново

На 25 януари ни очаква пълнолуние в знака на зодия Лъв. Без значение от това под кой зодиакален знак сме родени, всички ще усетим влиянието на Луната в Лъв. Ще имаме по-силно желание да изразим признателност и емоции към хората около нас.

Лъвът жадува за внимание и обожание, Луната в Лъв може да ни накара да се почувстваме по-несигурни от обикновено, което може да доведе до драматично избухване, ако нуждите ни не бъдат удовлетворени.

Но Лъвът е знак за идеи и за изразяване на себе си, което пък ще събуди нашите таланти. Пълнолунието в Лъв носи енергия на кулминация. Сега можем да видим "семената, които сме посели" по време на новолунието и това дали те са дали своите плодове, награди. 

Януарското пълнолуние в Лъв ще насочи нашето внимание и енергии към въпроси, свързани с бизнес, любов, както и към изразяването, творчеството, плодовитостта, деца, хобита или спорт. Това е едно положително пълнолуние, макар и малко интензивно, тъй като ще бъде в квадратура на Юпитер, което може да повиши и желанието ни за растеж, нови хоризонти.

Пълнолунието в знака на Лъв е чудесно време, в което да се забавляваме, да прегърнем вътрешното си дете и да оставим творчеството да ни води. Но пълнолунието е време на трансформация и интроспекция. Време е да се отървем от миналото и да прегърнем ново начало. Новото ни привлича, но е напълно възможно и на пътя ни да се появят промени. 

Януарската пълна Луна не е просто още едно пълнолуние. Това е мощно събитие, което сближава семействата и предоставя отлична възможност да работим върху нашите взаимоотношения и партньорства. Прекрасен период е да се впуснем в нови начинания или проекти, които изискват известно време за учене. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: БГНЕС