Женски хороскоп за февруари според зодията

Месецът ни носи някои изпитания

24.01.2024 | 07:25 Редактор: Искра Ангелова
Женски хороскоп за февруари според зодията

Наричат февруари месец на любовта. Новият период ни носи свежа енергия, но и някои изпитания, напрежения, особено в дните около пълнолунието. Семената, които сме посели под формата на упорит труд, малко по малко ще започнат да дават и своите резултати. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Скъпи дами, февруари изглежда страхотен месец за вас! Сякаш звездите се подреждат за добро настроение. Ако изиграете ходовете си правилно, можете да постигнете много. Транзитът на Слънцето във Водолей може да направи нещата малко непредвидими, но пък не се колебайте да пробвате нови неща. Месецът е чудесен за хобита, пътувания, за преосмисляне на някои неща.

Възможни са нови познанства, а благодарение на Венера в Козирог ще се чувствате уверени и амбициозни. Финансите ви ще са стабилни.

Жената Телец 

За вас, дами, новият месец ще бъде изпълнен с романтика, подобряване на финансите, но и малко драма. В началото на периода ще се окаже, че балансирате между работата и любовта, но нещата ще станат по-романтични към края на февруари. Ако напоследък сте имали някои притеснения относно пари, то това ще се промени в положителна посока, сочат звездите.

Пазете любовния си живот. Възможни са клюки, които да се опитат да навредят на взаимоотношенията. В комуникацията с другите вярвайте на действия, а не на думи.

Жената Близнаци 

Февруари може да се окаже малко напрегнат период, като има вероятност повод за притеснения да се окажат финансите и любовта. Хубавото е, че с напредването на месеца, нещата трябва да се подобряват, особено около февруарското пълнолуние. Семейството и приятелите ви ще бъдат голяма помощ в трудни моменти. Звездите ви съветват да внимавате как харчите, пазете се от преразход. 

Животът може да ви изглежда малко скучен, но промяната се случва бавно. Не пренебрегвайте какво става около вас. Някои съюзници могат да се превърнат в съперници. Към края на февруари имате шанс да направите големи промени в живота си.

Жената Рак 

Според звездната карта новият месец ще бъде добър период за жените, родени под знака на зодия Рак. В личния ви живот може да има някои приятни изненади. Хората ви забелязват, което повишава самочувствието ви, но не прекалявайте с егото и бъдете внимателни с това, което казвате и правите. В работен план е възможен напредък, но от вас ще се изисква да сте дейни.

Февруари ви носи добри възможности за пътуване, романтика, бягство от рутината. От вас зависи дали ще се фокусирате върху хубавото или върху негативното.

Жената Лъв

Февруари ви предоставя добри възможности да създадете полезни за вас контакти. Звездите ви съветват да се съсредоточите върху положителността и творчеството, да избягвате негативизма около вас. Прекарайте време с приятни хора и в приятни занимания, за да се заредите с енергия. Внимавайте за недоразумения и спорове с близки и колеги. Венера в Козирог ще улесни комуникацията ви и разрешаването на проблемите.

През февруари ще имате повече енергия за важните за вас неща, а това е и период, в който ще имате възможността да видите плодовете на вашия труд, който сте положили в изминалите седмици.

Жената Дева

Транзитът на Слънцето във Водолей ще ви помогне да поправите любовния си живот, но и да се отворят нови възможности пред вас. Звездите ви съветват да не бързате при вземането на решения. Началото на февруари може да е малко емоционално, вината за това може да търсите в любовните въпроси.

Венера в Козирог ви прави практични, така че се фокусирайте върху спестяването на пари. В края на февруари може да бъдете приятно изненадани от някакви новини.

Жената Везни

През новия период, дамите родени под знака Везни, определено ще бъдат решителни. Въпреки че да си спокоен и внимателен е добре, понякога трябва да проявиш сила на волята, за да извлечеш максимума от възможностите, които ти идват. Нали, дами? Пълнолунието през февруари носи положителна атмосфера, карайки ви да се чувствате оптимистично настроени. Дори и да имате някои притеснения, свързани с работата, те бързо ще останат зад вас, информира az-jenata.bg.

Според звездите, за някои от вас предстоят значителни промени в кариерата, като нещата ще започнат да се развиват бързо. Но бъдете внимателни на любовния фронт, връзките може да станат малко скучни, така че трябва да добавите малко романтика.

Жената Скорпион

Късметът е на ваша страна! Просто бъдете умни в действията си, планирайте и се придържайте към плана. Ако все пак се появи нещо неочаквано, вашите приятели ще ви бъдат опора. Възможни са някои обърквания, за които „виновен“ ще бъде транзитът на Слънцето във Водолей. Положените усилия в работата и бизнеса ще започнат да дават своите плодове. Романтика няма да ви липсва.

Жената Стрелец 

Февруари може да се окаже ново начало за някои от вас. Звездите ви съветват да преразгледате лошите връзките и работата, която не харесвате. През февруари е разумно да пестите пари и да избягвате хаоса. Покажете малко любов към хората около вас, особено във връзките. Пълнолунието през февруари ще бъде като нулиране за вас, давайки ви възможност да постигнете повече свобода и щастие. Внимавайте с ласкателите и с това как харчите парите си.

Жената Козирог 

Февруари месец ще бъде като увеселително влакче за вас, дами. Възможно е да имате късмет в любовта, но има предупреждение от звездите за внезапни емоции, а също така и да внимавате с парите. Въздържайте се от рискови инвестиции или да харчите за луксозни вещи. Пълнолунието през февруари може да ви направи по-емоционални, да сте по-раздразнителни.

Началото на февруари носи някои промени и предизвикателства. Не се колебайте да поискате помощ, ако сметнете, че ви е нужна такава. Финансово нещата трябва да се подобрят към края на февруари с идващи печеливши проекти.

Жената Водолей

Скъпи дами, през месец февруари в живота ви навлиза хубав поток от енергия, която ще ви помогне в разрешаването на всички проблеми. Звездите разкриват, че някои от вас ще успяват и да увеличат печалбите си. Въпреки това, звездите съветват всички представителки на зодията да внимават с разходите. В любовен план е възможно стар пламък да се разпали отново. 

Конкуренцията в работата ще ви мотивира да създавате нови идеи, но не ги споделяйте, преди да сте сигурни, че ще се реализират. В края на месеца може да очаквате някои изненади. В спорни ситуации, които Марс може да създаде, останете верни на себе си.

Жената Риби 

Февруари е особено хубав период за вас по отношение на семейните въпроси и романтиката. Февруарското пълнолуние ще повиши увереността ви, помагайки ви да завършите започнатите идеи и да поставите началото на нови и вълнуващи занимания за вас. Това е прекрасен период за учене и срещи с хора, които споделят вашите интереси.

Венера не е в най-добро настроение, така че внимавайте за недоразумения с партньора. Грижете се добре за физическото си и емоционалното здраве, поглезете се с любими занимания.

Снимка: Pixabay