Ето защо Джулия Робъртс никога не се съблече гола пред камерата

Не го направи дори за ролята на проститутка в "Хубава жена"

12.01.2024 | 13:00 Редактор: Тодор Петров
Ето защо Джулия Робъртс никога не се съблече гола пред камерата

Американската суперзвезда Джулия Робъртс даде интервюто пред сценариста Ричард Къртис, докато позираше за новия брой на британския Vogue. 56-годишната актриса разкри, наред с други неща, защо не е заснела филмова сцена, в която е гола.

Робъртс не се съблече пред камерите дори за ролята на проститутка в "Хубава жена".

"Никога не трябва да критикувате избора на другите хора. Аз реших да не се събличам във филма", казва актрисата и добави, че иска да помогне на други жени, които се чувстват под натиск от този факт и смятат, че трябва да се събличат пред камерите.

На въпроса дали някога би се замислила да се снима гола във филм, актрисата отговаря: "Знаете, че не се занимавам с това, така че ако ме помолите да направя нещо подобно, то трябва да сте наясно, че това трябва да бъде сдържано. Аз, като майка на три деца, се чувствам по този начин."

В интервюто Робъртс също така признава, че през 1999 г. почти се е отказала да снима филма "Нотинг Хил", пише БГНЕС.

"Беше ми толкова неудобно. Искам да кажа, че сме говорили за това толкова много пъти, но почти не участвах, защото беше много неловко. Дори не знаех как да изиграя този човек", сподели Джулия, която се превъплъщава в образа на Анна Скот във филма. 

Снимка: БГНЕС