Първо новолуние за 2024 г. - отваряме очи за истината и си поставяме трайни цели

Всеки от нас продължава да преминава през своите лични трансформации

09.01.2024 | 14:18 Редактор: Искра Ангелова
Първо новолуние за 2024 г. - отваряме очи за истината и си поставяме трайни цели

Първото новолуние за 2024 ще бъде в знака на земния Козирог на 11 януари. Възможно е някои хора все още да се чувстват летаргични или мудни от края на 2023 година. Сега обаче можем да се възползваме от енергията на това новолуние, която ще повдигне духа ни, мотивацията ни, напомняйки ни, че е време да започнем отново.

Но Плутон също ще бъде подкрепящ новолунието. Плутон ще преминава и излиза от Козирог до ноември 2024 година.

Плутон за първи път влезе в Козирог през 2008 година. В Козирог тази планета ни насочва да разпознаем какво ни кара да се чувстваме стабилни и сигурни. Работи върху най-дълбоките слоеве на нашата душа, помагайки ни да трансформираме и разпознаем собствената си сила. Плутон ни напомня, че нищо не трае вечно и че всички неща трябва в крайна сметка да изчезнат. Но с всяко избледняване, с всяко отпадане, се ражда нещо ново.

Тъй като това е последното новолуние в Козирог с Плутон в Козирог, изглежда подходящо да има известно прераждане, което следва тази трансформация, през която преминаваме през всичките тези години.

Всеки от нас е преминал и ще продължава да преминава през своите лични трансформации. Януарското новолуние ще ни помогне да видим някои истини, нещата такива, каквито са. Отдаваме почит на миналото, за да продължим напред, защото трябва да уважаваме пътя, който сме изминали.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay