Сравненията не спират: Кейт Мидълтън възприела много от навиците на Меган

Херцогинята на Съсекс направила стила ѝ по-семпъл и повлияла на поведението ѝ

03.01.2024 | 20:36 Редактор: Вяра Димова
Сравненията не спират: Кейт Мидълтън възприела много от навиците на Меган

Сравненията между Кейт и Меган, които се омъжиха за синовете на крал Чарлз и Даяна, вървят почти ежедневно. Започнаха с модните битки, след това започнаха да сравняват образованието, маниерите и нагласите на херцогините, а по-късно започнаха да преизчисляват техните банкови сметки. Проучванията показват, че британците традиционно предпочитат Кейт Мидълтън, но въпреки слуховете за ожесточена вражда, тя очевидно е научила много от снаха си, херцогинята на Съсекс.

Появата на Меган в британското кралско семейство не може да не повлияе на начина, по който членовете му сега се държат, изглеждат, изграждат отношения с обществеността и като цяло се отнасят към техния статус. Херцогиня Катрин също придоби доста навици, които улесниха живота ѝ.

Стилът на Кейт стана по-семпъл

Херцогините на Кеймбридж и Съсекс все още се обличат по различен начин, но с появата на Меган Кейт явно започна да си дава малко свобода, отдалечавайки се от най-строго скроения официален гардероб. Сега дрехите ѝ изглеждат по-ежедневни, а самата херцогиня изглежда по-семпло в добрия смисъл, дори се появява с маратонки. Съпругата на принц Хари, по време на живота си в кралското семейство, не се поколеба да носи дънки и рокли, а откакто се премести в Америка, не се ограничава в нищо.

Уилям и Кейт започнаха да показват привързаност

Едно от негласните правила на кралското семейство е забраната да се демонстрират чувства на публични прояви. Хари и Меган бързо взеха надмощие, като непрекъснато се държаха за ръце и се докосваха. Уилям и Кейт също започнаха да показват по-често привързаност публично.

Катрин говори повече за емоциите

Един от талантите на Меган е да предава точно чувствата си в един или друг момент. Кейт едва ли умишлено възприе този маниер, но явно започна да говори повече за чувства и преживявания. По време на видео разговори и срещи тя не се поколеба да говори колко се е срамувала, че не е казала на децата си за великденските празници, принуждавайки ги да продължат да учат или как Джордж иска да е на мястото на Шарлот.

Мидълтън вече има стратегия за социалните медии

В социалните мрежи избухна истинска надпревара между семействата на братята за набиране на възможно най-много абонати. И въпреки че Меган не поддържа кралския си профил, Кейт и Уилям не мислят да "намалят газта" - те ясно са разработили специална стратегия и се придържат към нея.

Херцогинята на Кеймбридж започна да демонстрира любовта си към животните

Докато херцогът и херцогинята на Съсекс разхождат кучета от приюта, а Меган разказва документален филм за слонове, нейният негласен съперник също реши да обърне внимание на животните. Докато беше на турне в Ирландия, тя беше снимана в същата ситуация като снаха си по-рано – с кучетата на ирландския президент Майкъл Хигинс.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС