Меган Маркъл разпространявала слухове, че принц Уилям се развежда с Кейт?

Феновете на кралското семейство са в недоумение 

26.12.2021 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Меган Маркъл разпространявала слухове, че принц Уилям се развежда с Кейт?

От доста време в медиите се носят слухове, че отношенията в семейство Кеймбридж, показващи пълна идилия, не са толкова безоблачни, колкото изглеждат на пръв поглед.

За неотдавнашното изявление на Меган Маркъл се твърди, че е казала, че Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се разведат – и това е само въпрос на време. Подобни думи само подхранват разговорите за разрив в семейния живот на престолонаследника. Херцогинята на Съсекс била изказвала подобно мнение, но неофициално. Въпреки това думите ѝ стигнали до медиите.

Феновете на кралското семейство са в недоумение защо Меган Маркъл разпространява подобни слухове и как нейният съпруг, по-малкият брат на принц Уилям, Хари, се отнася към това.

"Защо го прави? Кейт още на сватбата се опита да спаси лицето на Меган, да не я остави да бъде опозорена"; "Маркъл не трябва да бъде такава, подло е. Не вярвам, че е казала това"; "Хари вероятно е шокиран от трика на жена си, той знае, че семейните тайни са най-добре пазени, ако си останат в тайна", изразиха мнението си кралските фенове в коментарите на сайта Express.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК