Хороскоп за 1 януари: Годината започва с добра новина за Лъвовете, Девите да не спорят

Овните да не си развалят настроението заради битови дреболии

01.01.2024 | 08:17 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 1 януари: Годината започва с добра новина за Лъвовете, Девите да не спорят

Овен

Не се вторачвайте в битови дреболии и не си разваляйте настроението заради тях. Първият ден от годината винаги е специален, защото бележи нов жизнен цикъл и още по-специален за представителите на вашия знак, като първи такъв. В този ред на мисли, систематизирайте глобалните намерения, ще ви е приятно.

Телец

Не съжалявайте за пропуснатото, особено ако се е случило, защото не сте били в контрол на фактите и събитията. Преценете дали и доколко е важно и ако наистина сте си го поставили за неотменна цел, кога е подходящо да се заемете отново.

Близнаци

Да се радвате на живота е личен избор. Емоционалното равновесие е достатъчно устойчиво условие за поддържане на оптимистично настроение. А за да си го осигурите е нужно само да „отделите зърното от плявата“.

Рак

Луната, вашата управителка, е в хармоничен аспект с Юпитер. Убедителен аргумент, подсказващ, че трябва да се потопите в празника с цялата си душа и сърце, да сте доволни от постигнатото и да споделите всяка ценна за вас минута с близките си.

Лъв

С важна и особено приятна новина ще започне годината. Фактът, че още в първия ден има на какво да се зарадвате, задълго ще ви зареди с добро самочувствие и увереност в собствените сили.

Дева

Избягвайте разговорите на спорни теми. Не си разваляйте деня с дискусии за политика, спорт, че и мода. Има далеч по-интересни области, в които човек може да покаже познанията си.

Везни

Стремежът към красота и в известен смисъл дори към перфекционизъм, който ви изпълва още преди празниците, ще продължава да ви мотивира. Правете онова, което ви подсказва естетическото усещане и ще установите, че всички в обкръжението ви са особено доволни, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Останете в кръга на близките си. Ако все пак сте решили, че трябва да поизлезете, да се поразходите, да видите събитията от празничния ден, то пак го направете с близките си и избягвайте контактите с непознати.

Стрелец

Меркурий все още е ретрограден. Въздържайте се от продължителни и витиевати разговори, които биха отегчили събеседниците ви. Рискувате да се дистанцират и да останете в изолация, което никак няма да ви е приятно.

Козирог

Началото на годината ще е вълнуващо и то не, защото ще се случат някакви потресаващи събития, а защото толкова много стари приятели ще се обадят да ви поздравят, че няма да успеете да поговорите подробно с всички. Ако бързате да приключите един разговор, за да отговорите на следващия и обещавате, че ще се обадите, помнете че е задължително да изпълните обещанието си.

Водолей

Независимо че вие сте най-страстните любители на нестандартните и ексцентрични преживявания, през първия ден на годината ще се чувствате много по-комфортно, ако сте сред позната обстановка и обкръжение. Гарантирано ще си осигурите емоционално равновесие и кристално ясни мисли.

Риби

Новите хора, навлизащи в гравитационното ви поле, както и да изглеждат, няма да останат дълго около вас. Приемете присъствието им като нещо приятно, но кратко и не съжалявайте, че пътищата ви са се разминали.