Звездите, които приковаха всички погледи с тоалетите си през 2023 г.

От изкуствената препарирана мода на Кайли Дженър до голямото разкритие на бременността на Риана за Super Bowl

31.12.2023 | 21:20 Редактор: Толя Стоянова
Звездите, които приковаха всички погледи с тоалетите си през 2023 г.

Тейлър Суифт, Кайли Дженър, Риана, Марго Роби, Доджа Кат, Бионсе, Бианка Ченсори (новата съпруга на Кание Уест) – всички те направиха различни модни изявления през изминалата година, за които все още не можем да спрем да мислим.

От изкуствената препарирана мода на Кайли Дженър до голямото разкритие на бременността на Риана за Super Bowl, това бяха едни от най-стилните моменти, които ни завладяха през 2023 г.  Тъй като годината почти отмина, нека си припомним кой набор от изявления за стил на знаменитостите завладя феновете най-много през 2023 г.

Логично е да започнем с двете най-големи поп суперзвезди в света – Тейлър Суифт и Бионсе. Те предприеха изпълнени с мода световни турнета, превръщайки сцените на стадионите в свои собствени модни подиуми. Риана, междувременно, разкри втората си бременност в горещ тоалет на Loewe на концерта си по време на Super Bowl в началото на годината. В престурнето на австралийската актриса Марго Роби за филма "Барби" пък всичко беше розово, а София Ричи (дъщерята на Лайънъл Ричи) вдигна най-бляскавата сватба на годината в Южна Франция, сменяйки няколко зашеметяващи рокли.

Между всичко това, известни нарушители на модните правила като Доджа Кет и новата съпруга на Кание Уест – Бианка представиха някои от най-смелите си тоалети до момента, оставяйки изобилие от хора с втренчени погледи и отворена уста.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимки: БГНЕС