Любовен хороскоп за 1-7 януари: Бурни емоции за Телците, риск от конфликти при Раците

Лъвовете поздобре да са сами, отколкото в любовна заблуда

30.12.2023 | 17:20 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп за 1-7 януари: Бурни емоции за Телците, риск от конфликти при Раците

Овен 

Има вероятност да се почувствате малко по-негативно настроени към романтиката. Може би просто сте реалисти. Способността ви да видите сегашната си романтична ситуация (или липсата на такава) такава, каквато е в действителност, а не каквато желаете да бъде, е толкова очевидна, че просто няма място за фантазия. Важното е, че не живеете в заблуди. 

Ако сте във връзка и това не е вашият любовен сценарий, то първите дни на 2024 година ще са спокойни за вас и любимия човек. 

Телец 

В любовния ви живот се задава буря. При необвързаните представители на зодията, новата година може да започне с разочарование, особено ако ваш приятел не иска да поддържа романтична връзка с вас. Не го разглеждайте като отхвърляне, а като пренасочване. 

При сериозно обвързаните може да настъпят някои по-сложни ситуации с финансите и това да се отрази на настроението ви с любимия човек. Намерете баланса и не стигайте до конфликти. 

Близнаци 

Скъпи Близнаци, без значение дали сте необвързани или имате партньор до себе си, новата седмица може да се окаже по-предизвикателна за вас. В началото на 2024 г. партньорът ви може да започне да поставя под въпрос ангажимента си към връзката ви. Меркурий става директен във вашия партньорски сектор, точно когато Венера ще бъде в квадрат със Сатурн.

При някои това може да се прояви като раздяла. От друга страна, необвързаните Близнаци може да са твърде заети с кариерните си цели и да нямат толкова време за любов. 

Рак 

В първата седмица на 2024 г., любовта може да се окаже напрегната и за емоционалните Раци. Тази седмица огненият Марс преминава във вашия партньорски сектор. Това увеличава риска от конфликти с партньора ви. Някои от вас ще трябва да решат дали все още имат същите желания и цели за бъдещето на връзката си. 

Ако сте необвързани, някои събития в личния живот на ваши близки и познати ще ви покажат, че понякога да нямаш партньор до себе си изобщо не е зле. Определено ще се чувствате добре със себе си. 

Лъв

Лъвове, един фалшив старт в любовта може да ви накара да се почувствате по-самотни от обикновено с началото на новата година. Вероятно сте вярвали, че някой е влюбен във вас – този човек може дори да ви е изпратил всички ясни сигнали, за да покаже това. За съжаление, има голяма вероятност той/тя или да промени решението си, или да реши да тръгне в друга посока с някой друг.

Позволено ви е да се разстройвате, но не променяйте настройката си към отрицателна по отношение на любовта. Тя няма да ви подмине. Обвързаните представители на зодията ще имат хубава седмица, ако не влизат в излишни спорове с любимия човек. 

Дева

Деви, в първите дни на новата година звездите ще ви подкрепят по отношение на любовта. Огненият Марс влиза във вашия 5-и дом на любовта и удоволствията за първи път от почти две години. Това ще ви донесе цикъл на повишен фокус върху любовта и секса, както и повишена способност да постигнете каквото желаете. 

За обвързаните представители на зодията е добре да се възползват от тази невероятна енергия. Необвързаните може да бъдат изненадани от флиртове. 

Везни 

Скъпи Везни, любовта понякога може да се почувства като работа на пълен работен ден. Тази седмица, ако сте в романтична връзка, почти сигурно ще работите извънредно. Венера, която е във вашия сектор на съобщенията, ще направи рязък квадрат със Сатурн, който сега е във вашия работен сектор. Това може да ви накара да почувствате, че сегашното ви партньорство е по-скоро неблагодарна работа, отколкото нещо друго. Ако се чувствате недооценени, време е да уведомите партньора си. 

При необвързаните представители на зодията, любовна ситуация, свързана с работата ви, може да бъде блокирана поради обстоятелства извън вашия контрол. 

Скорпион

Ще ви помогне ли тази любовна връзка или потенциален любовник да напреднете? Това е въпрос, който е по-вероятно да си зададете тази седмица и ако отговорът е не, трябва да преоцените дали изобщо искате да продължите да влагате енергията си в тези взаимоотношения. Това може да звучи малко студено, но вие просто трябва да поддържате себе си в реалността.

Докато обмисляте нови решения или скорошни цели, вие също анализирате настоящите си съюзи и дали те насърчават постигането на целите ви или пречат на това. Всеки, който пречи, трябва да си тръгне и сега няма да имате проблеми да премахнете ненужното от живота си.

Стрелец

Стрелците ще навлязат в новата година с чувството, че са имали лично пробуждане. Меркурий става директен във вашия знак. След като разберете какво искате от живота, ще проумеете какво е наистина важно за вас. В резултат на това ще имате много по-реалистична представа за това, което искате в любовта. Ако текущата ситуация не отговаря на вашите основни нужди, вие ще сте готови да я оставите.

Ако сте необвързани, ще сте все по-склонни да си изясните, че личната ви основа е стабилна, преди да влезете в следващата си връзка. Определено предпочитате да сте сами, отколкото в неподходяща компания.

Козирог 

Възможно е да се разтоварвате по някакъв начин от любовна ситуация, без значение дали сте обвързани или не. Силната ви способност да виждате реалността на дадени обстоятелства ви е показала ясно, че е невъзможно да продължите да я толерирате. За щастие можете да направите нужните промени в живота си след четвъртък, когато Марс влиза във вашия знак. Дотогава ще имате смелостта да направите това, което през цялото време сте знаели, че трябва да се направи, пише az-jenata.bg.

Водолей 

Планетата на любовта – Венера, ще бъде под труден ъгъл спрямо Сатурн. В резултат на това може да се чувствате по-малко привлекателни. Ако имате проблеми във връзка, разговорът с приятел за това може само да ви накара да се почувствате по-зле и не очаквайте нужната ви подкрепа. 

Ако сте необвързани също не споделяйте с приятели ситуацията си, тъй като може да ви вменят чувството, че не сте достойни за любов. В случай, че това не е вашата ситуация, в първите дни на новата година търсете баланса в любовен план и начин да подобрите романтиката с любимия човек. Ще останете доволни. 

Риби 

Риби, има опасност да отхвърлите любовта тази седмица, без дори да го осъзнавате. Венера ще направи любовта по-видима енергия в живота ви. Въпреки това, внимавайте! В понеделник Венера няма да бъде в добра позиция спрямо Сатурн – планетата на блокажите. Тъй като Сатурн сега е във вашия знак, това може да предизвика случай на „синдром на грозното патенце“, при който се чувствате неспособни да видите собствената си привлекателност. В резултат на това, ако някой се опита да ви обича, може да го отхвърлите категорично или да откажете да повярвате, че е истина. 

Снимка: pixabay