Какво вещае пълнолунието на 27 декември?

Не задържайте емоциите в себе си

27.12.2023 | 23:00 Редактор: Толя Стоянова
Какво вещае пълнолунието на 27 декември?

На 27 декември ни очаква пълнолуние в емоционалния знак Рак. Това се случва, когато Слънцето вече е преминало в Козирог. Пълнолунието позволява на енергиите на тези два знака да се противопоставят една на друга и ни помага да реализираме онези неща, които сме си поставили като цели. Това лунно събитие ни предлага шанс да прегърнем нови нива на емоционална яснота на преживяванията, които сме натрупали през годината. Не можем да се "скрием", нито да "избягаме", защото това пълнолуние ще проникне в сърцевината на нашите емоции. Ето защо можем да използваме момента, за да говорим от сърце. 

Пълнолунието в Рак ще бъде близо до Юпитер в Телец. Момент, в който бихме могли да размишляваме за всички промени, през които сме преминали, и да признаем как това ни е оформило. Юпитер е оптимистът, който може да види поука във всички житейски обрати. От друга страна, за знака Рак знаем, че той е предан и ориентиран към семейството. Държи семейните ценности близо до сърцето си. По същество някои от нас може да се потопят в семейното си наследство, като срещи с роднини, разглеждане на стари снимки и т. н. 

Сатурн в Риби е в хармоничен аспект към пълнолунието. Сатурн може да ни помогне да продължим да се ангажираме с нашите творчески проекти през новата година. Можем да помислим за нови идеи, обучения, които да развият нашата креативност. 

Юпитер се движи в Телец от 13 май и планетата на късмета ни помага да превърнем целите си в реалност. По същество той ни дава сила да имаме повече вяра и добри възможности. Юпитер в Телец ни казва да мечтаем толкова мащабно, колкото вярваме, че можем да превърнем мечтите си в реалност. 

Тъй като пълнолунието е в знак, който е известен със своята грижовност, то може да ни подтикне да покажем на другите, че сме готови да им простим, че сме готови да проведем разговор, който да поправи отношенията ни. Когато задържаме гняв, негодувание и като цяло негативни емоции към другите, това води до стрес, безпокойство или дори физически неразположения. Прошката може да помогне да освободим тези негативни емоции и да ни позволи да се почувстваме по-спокойни.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels