Любовен хороскоп до края на годината: Някои задълбочават връзката, други срещат любовта

Телците ще сбъднат желанията си, романтика ще завладее Раците

26.12.2023 | 21:56 Редактор: Вяра Димова
Любовен хороскоп до края на годината: Някои задълбочават връзката, други срещат любовта

Венера и Нептун ще направят края на годината вълнуващ по отношение на любовта. Очаква ни и пълнолуние в знака на Рак, което ще ни напомни за семейството, тъй като нашите вътрешни нужди ще заемат централно място. Това ще повиши желанието на някои да задълбочат любовна връзка, да създадат семейство. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Овни, Венера ще направи тригон с Нептун, като това ще ви помогне да изразите вашата безусловна любов към някого. Обвързаните представители на зодията имат невероятна способност да демонстрират състрадание и прошка към своята половинка. Но Венера ще подкрепи и онези от вас, които нямат сериозна любовна връзка.

Телец 

По Коледа се сбъдват желания, Телци и това показва и звездната карта за вас. Венера във вашия партньорски сектор ще направи прекрасен тригон с Нептун, който сега е във вашия 11-и дом на надеждите и желанията. Това ще донесе хубави емоции и осъществяване на любовни мечти както за онези от вас, които са във връзка, така и за търсещите своята половинка. 

Близнаци 

Близнаци, хармония в отношенията ви очаква в последните дни на 2023 година. Венера влиза във вашия партньорски сектор и ако вече сте в сериозна връзка с някого, то тя е напът да стане още по-хубава. Любовта, която споделяте, е напът да достигне впечатляващи височини, благодарение на желанието на партньора ви да демонстрира емоциите си към вас.

Рак 

Скъпи Раци, романтиката тече през живота ви като река, подхранвайки ви да се отворите и да бъдете уязвими. Венера ще направи перфектна връзка с вдъхновяващия Нептун. Ако нямате половинка до себе си, то има вероятност да срещнете някой, с когото усещате силна духовна връзка. 

Лъв 

Вниманието ви ще бъде завладяно от любовта, Лъвове. Венера влиза във вашия романтичен сектор за първи път от около година и вашите перспективи за любов, запознанства и удоволствие, определено ще се повишат. 

Дева 

В последните дни на 2023 година Девите ще имат възможността да провеждат гладка комуникация що се отнася до любовта. С любимия ви човек ще бъдете много по-открити един към друг. Венера ще направи перфектна връзка с Нептун, който сега е във вашия партньорски сектор.

Везни 

Везни, през тази седмица Венера влиза във вашия комуникационен сектор, който трябва да внесе повече диалог по теми, свързани с динамиката на любовта и партньорството. Обвързаните може да вземат важни решения касаещи връзката им с любимия човек, да планират хубаво пътуване или дори да пътуват. 

Скорпион 

Венера ще остане във вашия знак до петък. Докато тази планета е все още е във вашия знак, това определено ще ви направи по-магнетични, Скорпиони. Може да сбъднете любовна мечта с човек, с когото сте във връзка или с някого, към когото изпитвате емоции или сте срещнали скоро.

Стрелец 

Стрелци, Венера ще ви помогне да се отървете от негативните емоции и усещания, свързани с любовта, ако сте преминали през такива. Венера влиза във вашия знак и това ще повиши вашата обаятелност. 

Козирог 

Между всички празнични събирания може да имате повече покани, отколкото сте очаквали. Добрата новина е, че вероятно усещате празничната енергия по начин, който ви вдъхновява да се възползвате максимално от всяко парти. В допълнение, пълнолунието тази седмица може да ви срещне с нова и интересна личност, ако сте необвързани.

Водолей 

В последната седмица на 2023 година вероятно сте решени да направите колкото се може повече, за да се забавлявате. Венера влиза във вашия социален 11-и дом в петък, а това може да ви предложи флиртове и нови познанства, ако нямате любим човек до себе си, пише az-jenata.bg.

Риби 

Дълбоките чувства със сигурност ще бъдат връхна точка за вас. Тази седмица ни очаква пълнолуние. То ще окаже влияние върху вашия любовен сектор, ще ви изпълни с толкова много емоции. Необвързаните може да се окажат привлечени към определена личност. 

Снимка: pixabay