Важни стъпки в кариерата, любов и пари - какво очаква зодиите в сезона на Козирога?

Започваме да приемаме живота по-сериозно

24.12.2023 | 19:15 Редактор: Искра Ангелова
Важни стъпки в кариерата, любов и пари - какво очаква зодиите в сезона на Козирога?

Сезонът на Козирога е тук! Той започна на 22 декември и продължава до 20 януари. Започваме да приемаме живота по-сериозно, създаваме си продуктивни навици, работим по-здраво и упорито. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще имат много късмет през периода, а кардиналните знаци Овен, Везни и Рак ще са доста заети. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Всички погледи са вперени в тях! Стигат до важен момент в кариерата и е много важно да дадат наистина най-доброто от себе си и да свършат перфектно работата си. В началото ще им е малко трудно, ще работят до късно и извънредно, ще вършат най-много работа, но наградите определено ще си струват накрая.

Телец

Козирогът и Телецът си приличат, така че Телците ще се насладят на хубав период. Може да получат шанса да пътуват - ще е нещо, свързано с работата, училище или университета, нека се възползват. Периодът е точно за разширяване на хоризонтите, отваряне на ума, ставане на завършена личност. Нека интегрират нови преживявания и нова информация към същността си. Може да придобият нови желания и възгледи.

Близнаци

Време е да станат сериозни! Летят в облаците, сега е време да се върнат в реалността. Сезонът на Козирога ги връща на земята. Има някакъв дисбаланс в живота им - може би свързан с финансите или с любовна връзка. Трябва проблемите да се решат. Да организират наново бюджета. Може пък Близнаците да са се изчерпали емоционално - да дават много повече от себе си, отколкото получават от другия. Това ще наложи трудни и сложни разговори, периодът може да стане труден, но трябва веднага да решат проблемите, които са пренебрегвали.

Рак

Любовен сезон за тях! На фокус ще са връзките, така че сега е идеалното време да си намерят партньор. Ще се чувстват прекрасно, ако има човек, с който да се гушкат и топлят в студените зимни нощи. Обвързаните пък имат чудесна възможност да се сближат повече с партньора. Всяка секунда, която прекарват с него, ще е вълшебна.

Лъв

Списъкът им със задачи става невероятно дълъг. Козирог е управляван от Сатурн - планетата на правилата и работата. А най-малко любимата зодия на Сатурн е именно Лъв. Периодът ще е неприятен и досаден. Лъвовете са купонджии, но не може да са в настроение за парти 24/7. Накрая ще трябва да оправят бъркотията. Периодът е за това - чистене, подреждане, организиране, да бъдат отговорни. Звучи скучно, но е важно сега, информира teenproblem.net.

Дева

На фокус при тях ще са романтиката, сексът и забавлението. Любовният им живот определено се подобрява. Може да се насладят на много флиртове и срещи, обвързаните пък да се сближат с партньора. Ще се радват на много страст в спалнята, но и на много приключения с половинката извън нея. Страхотен период да изразят себе си, тъй като сега са доста креативни.

Везни

Нека се върнат към корените си. Трябва да натиснат бутона "пауза", да са в покой, неподвижни, да погледнат назад и да поразсъждават върху живота си. Завладяват ги спомени, общуват много със семейството, прекарват време с роднини, учат неща за семейната история. Периодът е за разрешаване на стари конфликти, фокусиране над хубавите спомени и презареждане на батериите.

Скорпион

Познати са с това, че са потайни и мистериозни, но започват да показват части от себе си през периода и да са по-отворени към света. Стават по-любопитни, по-разговорливи, така че могат да създават нови контакти и връзки, където и да отидат. Много са социални, чакат ги доста нови запознанства. Тези нови връзки може да са платонични или професионални, но каквито и да са - те са много важни. Чудесно време да се сприятелят с важни хора.

Стрелец

Продължават да държат на своето, когато някой се усъмни във възгледите, вярванията им и идеите им, което си е за възхищение. Но те често променят мненията си, което е доста объркващо за околните. През периода да се фокусират над това кои са и какво наистина е значимо за тях. Да помислят как искат да живеят и кои искат да бъдат. Как ценностите и моралът им им помагат да станат този човек. Да разберат всичко това и да се отдадат на целите си.

Козирог

Те са звездите сега, всичко се върти около тях. През последните седмици достигнаха до последните глави от определени сфери от живота си - работа, връзки, проекти. Сега е техният сезон и много нови врати се отварят пред тях. Време е за нова работа, нови хора, нови интереси и занимания. В свои води са. Каквото инициират сега, ще е продължително и много важно.

Водолей

Годината беше напрегната за тях. Преминаха през много неща. Но има доста остатъци около тях, трябва да ги изчистят и да премахнат от живота си нещата и хората, които не им помагат и не им вършат работа. Така ще могат да започнат начисто 2024 г. Токсичните бивши гаджета трябва да изчезнат завинаги, Водолеите поправят отношенията си с приятел, с които са се скарали заради някаква глупава драматична история и най-накрая продължават напред.

Риби

През периода научават кои са истинските им приятели. Лошите връзки ще бъдат премахнати от живота им. Така се отваря място за нови приятелства. Ще има много промени в приятелския кръг и в началото ще им се струва безсмислено, но после ще видят, че всичко се случва с някаква цел и с някакъв смисъл. Рибите ще се внедрят в кръгове и компании, които са добри и полезни за тях. Най-накрая ще се чувстват на място. Хората ще се радват за тях и ще празнуват успехите им.

Снимка: Pixabay