Tаро прогноза за периода 25 – 31 декември

Двойка чаши и Любовниците са таро картите за седмицата

24.12.2023 | 10:30 Редактор: Тодор Петров
Tаро прогноза за периода 25 – 31 декември

Таро картите за тази седмица са Двойка чаши и Любовниците. 

Първата карта в гаданието е Двойка чаши. Това е една от най-положителните карти които могат да излязат в гадание, особено ако се вълнуваме от романтика или връзки. Тя показва любов, уважение, равенство и единство.

Има голям шанс или вашите души вече да се познават, или ви е било предопределено да се срещнете с някаква цел в този живот. Не трябва да приемате връзката си за даденост. Затова помислете дали сте отдадени един на друг, дали има баланс в даването и вземането.

В случай, че сте във взаимоотношения или изпитвате емоции и интерес към някого, то тази таро карта ви насърчава да преминете на следващо ниво. Ако пък все още търсите любовта, Двойка чаши разкрива, че тя е някъде там и когато я намерите, ще си е струвало чакането.

Втората таро карта е Любовниците или Влюбените. Прекрасна карта, която е много добра индикация, че тази връзка си заслужава вашето време и енергия. Тук има взаимно привличане и това винаги е хубаво нещо! Страхотно начало за някои от вас! Ще разберете колко сте съвместими и дали това е дългосрочна връзка, едва след като се потопите в нея, пише az-jenata.bg.

Влюбените тук подсказва, че имате добър старт за романтика и ви насърчава да видите докъде ще стигне тя. Таро картата може да показва и че трябва да направим определен избор, преодоляване на някакво препятствие с чуждо съдействие.

Снимка: Pixabay