Любовен хороскоп за 18-24 декември: Как ще повлияе ретроградният Меркурий на връзката ни?

Вълнуваща романтична възможност за необвързаните Скорпиони

18.12.2023 | 18:25 Редактор: Толя Стоянова
Любовен хороскоп за 18-24 декември: Как ще повлияе ретроградният Меркурий на връзката ни?

В седмицата на коледните празници романтичните прозрения могат да разкрият неудобни факти за любовния ни живот. Меркурий се движи ретроградно, въпреки че в понеделник ще бъде в тригон с планетата на късмета – Юпитер. Това ни предлага нова гледна точка, за да можем да разберем всички дилеми в отношенията в различна светлина. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Овни, Венера се движи през вашия 8-и дом на интимността и ще се противопостави на непредсказуемия Уран. Възможно е да търсите любовта на всички грешни места и да я намерите практически от нищото. В началото това може да се почувства като много вълнуващо. Но може да се окаже, че този флирт или взаимоотношения няма да продължат дълго. На Овните във връзка може да се наложи да се справят с финансов въпрос с любимия човек., пише az-jenata.bg

Телец 

Звездната карта показва, че това може да е седмица, в която да не получите усещане за лека, спокойна романтика. Венера преминава през вашия партньорски сектор и ще направи опозиция с Уран, който сега е във вашия знак. Някои от вас може да се окажат силно привлечени към някого или пък да решат да не се обвързват сериозно на този етап. Телците в сериозна връзка определено ще имат поводи за радост, защото любимият човек ще се постарае да се почувстват максимално добре.

Близнаци

Някои от вас може да попаднат в объркващ разговор с романтичен партньор. Меркурий е ретрограден и ще окаже влияние на вашия любовен живот. В резултат на това с любимия ви човек е възможно да преминете в спор, свързан с пари, който да прерасне в сериозен конфликт. Добрата комуникация ще ви помогне да разрешите проблемите и да имате едни приказни празници. Затова внимавайте с емоциите и думите. Необвързаните Близнаци да избягват да взимат крайни решения, свързани с бивши партньори, които се опитват да напомнят за себе си. 

Рак 

Скъпи Раци, планетата на любовта – Венера, се движи през вашия романтичен сектор, което със сигурност ще стимулира събитията в любовния живот. Но към средата на седмицата тя ще се противопостави на Уран, така че нещата може да се променят. Някои от вас може да се разочароват от любовен интерес например. Обвързаните представители на зодията да внимават в комуникацията, тъй като Меркурий е ретрограден. Имате предпоставки да празнувате и да се радвате на живота, но от вас зависи дали ще е така или ще провалите всичко.

Лъв

Лъвове, очаквайте напомняне от минал любовен интерес или партньор. Ако сте необвързани, това може да натисне бутона за нулиране на любовна ситуация, която по някаква причина не е тръгнала от първия път. Може да е нещо прекрасно, но ще трябва да му дадете шанс да се развие. Обвързаните Лъвове може да преразгледат разговор за деца или секс с любимия човек, който преди не е бил разрешен. Като цяло седмицата ще е любовна за вас

Дева 

Новата седмица ви носи малка буря в комуникацията с любовен интерес. Ако помежду ви има нещо недоизказано, то сега ще извадите вашите мисли наяве. Може да се окаже, че това ще проработи във ваша полза и любовта ви да процъфти. Обвързаните Деви може да премислят начина си на поведение, някои модели, които са им създавали пречки с любимия човек. По Коледа се случват чудеса! Щом критичната Дева е готова на повече любов и компромиси, това е прекрасно!

Везни

Венера няма да бъде в добра позиция към Уран, но това ще доведе до някои бързи промени за вас, особено ако имате някакви притеснения относно пари. Ако любимият човек по някакъв начин предизвиква това ваше притеснение, дайте си малко време, за да намалите гнева и емоциите. Ако това не е вашия сценарий на връзката, то седмицата ви носи приятни празнични преживявания. Необвързаните Везни да не униват, любовта ще дойде в точния момент. Ако обаче си търсите партньор само заради финансова изгода, то може да се окажете сред чакащите.

Скорпион

Скорпиони, тази седмица ще се возите на влакчето на любовта. За необвързаните може да се окаже, че има вълнуваща романтична възможност, която ви кара да се чувствате сигурни, че този човек може да е вашият. Обстоятелствата на вашата среща може да изглеждат предопределени, но ако ситуацията е особено необичайна, ще сте още по-сигурни, че е писано да бъде. Въпреки това се опитайте да не бързате, преди да се обвържете, защото може да се окаже, че сте много различни като личности. Обвързаните ще бъдат приятно изненадани от любимия им човек.

Стрелец 

Необвързаните Стрелци бързо ще успяват да вземат решения относно любовта. Така например, възможно е да излезете на среща с някого и веднага да видите знаците, че между вас няма да се получи нищо. Но има вероятност и да решите, да останете необвързани за известно време, за да се съсредоточите върху личните си интереси и растеж. При някои обвързани Стрелци може да се породят съмнения дали това е човекът за тях. Ако това обаче не е вашата ситуация, седмицата ви носи хубави празнични емоции. 

Козирог 

Козирози, Венера е във вашия 11-и дом и ще се противопостави на Уран – планетата на нестабилността, която в момента е във вашия романтичен сектор. Каквото и да желаете най-много, когато става въпрос за любов, може внезапно да се случи, или внезапно да се разпадне. Ако получите това, което желаете, то може да дойде с всякакви условия и предупреждения, които никога не сте очаквали. Ако нещата се разпаднат, може да е за добро. 

Водолей 

В момента любовта говори повече от парите. Може да преминете от запазване на мислите си за любовния си живот за себе си до обсъждане на вашите романтични проблеми с други хора, за да получите някакви насоки. Меркурий, управителят на вашия любовен сектор, е ретрограден. Възможно е да споделите с близък приятел нещо за личния ви живот. Обвързаните Водолеи ще бъдат развълнувани, вдъхновени да имат едни прекрасни празници с любимия човек, който няма да се поколебае да вложи усилия за тях. 

Риби 

Вярванията и ценностите ви за любовта може да се променят за една нощ. Венера ще се противопостави на Уран. Можете да преминете от един набор от "правила" за себе си и за любимия човек, към друг. Може би ще заложите на романтично предизвикателство, като се срещате с някого, когото обикновено отхвърляте като "той/тя не е мой тип". Като цяло, седмицата ви носи изненади и приятни емоции. 

Снимка: Pexels