Талисманите за късмет за всяка зодия през 2024 г.

Сините скъпоценни камъни действат като трансформиращи щитове за Водолеите

13.12.2023 | 09:00 Редактор: Искра Ангелова
Талисманите за късмет за всяка зодия през 2024 г.

Настъпването на новата календарна година винаги е свързано с повече вълнения, очаквания. Вярваме, че на 1 януари оставяме старото и лошото зад себе си, за да посрещнем хубавото. Мислим и в посока на това какви талисмани за късмет ще ни помогнат да сбъднем целите си.

Овен

Скъпи Овни, през новата 2024 заложете на червени камъни, като яспис например. Също така, бижутата с корал са друг талисман за късмет, който ви поддържа уверени, мотивирани и ще ви помогне да разгърнете целия си потенциал.

Телец

Телци, привличането на късмета през 2024 ще стане по-лесно, ако добавите в интериора на дома си или като аксесоар аметист. Този камък привлича и изобилието, има успокояващи вибрации. Перлите също ще ви помогнат да постигнете успехи във всички области, затова не пропускайте да ги носите.

Близнаци

За вас, Близнаци, гривната от зелен авантюрин ще ви помогне да подобрите комуникативните си умения, креативността и начина, по който изразявате себе си. Със своята успокояваща енергия, зеленият авантюрин насърчава хармонията и баланса в отношенията.

Рак

Лунен камък е вашият късметлийски талисман за новата 2024 година. Той ще ви помогне да сте емоционално балансирани, да вземате уверено решения. Също така, лунният камък насърчава креативността и хармонията в отношенията.

Лъв

Лъвове, вие сте лидери по природа. Въпреки това през 2024 година слънчевият камък ще ви помогне да подобрите лидерските си умения, а харизмата ви да "свети" още по-силно. Този талисман за късмет също насърчава хармонията и топлината в отношенията. 

Дева

Деви, знаете, че конкуренцията ви наблюдава. Защитете вашето енергийно поле, носейки синьо око или малко сребърно ключе под формата на аксесоар. Тези талисмани ще ви предпазят от зли очи, завист, негативна енергия, осигурявайки непрекъснат напредък, пише az-jenata.bg.

Везни

Скъпи Везни, през 2024 година внесете баланс в живота си с висулка от нефрит и предмети с триъгълна форма. Везните могат да очакват стабилност в кариерата, финансите и любовния живот.

Скорпион

Подковите и камък гранат ще укрепят интуицията ви. Помислете за красиво колие с нежна висулка под формата на подкова. Такова бижу често носеше и Кари Брадшоу. Подковата и гранатът ще ви предпазят и от негативни енергии, но и ще ви проправят път за успех и растеж.

Стрелец

Стрелецът е знак, който се управлява от Юпитер. През 2024 носете бижута с жълт сапфир и като цяло носете повече жълти дрехи и аксесоари. Те ще ви отворят вълнуващи нови врати към просперитета.

Козирог

Нефрит е камъкът, който може да насърчи успехи в сферата на финансите. От вас обаче ще се изисква да бъдете все така дисциплинирани и работливи, а успехите няма да закъснеят през новата 2024.

Водолей

Сините скъпоценни камъни действат като трансформиращи щитове срещу лош късмет за Водолеите през новата 2024 година. Подобрете комуникационните умения, изпъкнете в кариерата и привлечете финансово изобилие с тези талисмани за късмет. Какви сини камъни може да носите? Примери за такива са сапфир, топаз, танзанит, също така и син циркон.

Риби

През новата година талисманът, който ще ви помогне да намерите яснота и увереност, е камъкът аметист. За него е известно, че помага на притежателя си да засили креативността, въображението и вътрешния си мир.

Снимка: Pexels


1
0 rate up comment rate down comment 0
Anna
преди 2 месеца
Казвам се Анна от Съединените щати. Бих искал д-р Благодаря на Азен от Свещения храм за възстановяването на мира в брака. Тед, съпругът ми от три години, ми изневери, отхвърли брачните ни клетви и не прояви почти никакво внимание към децата. Той вече не се интересува от мен и искаше развод. Бях шокирана, че месеци наред плаках ден и нощ. Попаднах на статия, в която д-р Азен е записал проблеми, подобни на моя. Използвайки посочения имейл адрес и контакт в WhatsApp, му изпратих съобщение, обяснява Сигнализирай за неуместен коментар