Оставете миналото зад гърба си, идва последното новолуние за 2023 година

То ни помага да разберем какво искаме

12.12.2023 | 09:55 Редактор: Искра Ангелова
Оставете миналото зад гърба си, идва последното новолуние за 2023 година

Последното за 2023 година новолуние ни очаква на 13 декември и то ще бъде в знака на зодия Стрелец. Новолунието е време на ново начало и нови емоционални цикли. В знака на Стрелеца, то ни подсеща да посеем семената на оптимизма. Сега е моментът да оставим онези болезнени неща от нашето минало зад гърба си, за да можем да визуализираме по-голямо и по-светло бъдеще за себе си.

Тъй като всеки преминава през своите изпитания, лесно можем да се фокусираме върху негативното. Новолунието в Стрелец ни кани да си спомним за всички онези прекрасни неща, които имаме в живота си, дори като личности. Вместо да виждаме ситуацията такава, каквато е, ще можем да си представим каква може да бъде тя.

Стрелецът е знак, който обича движението, приключенията, забавленията, новите познания. Това новолуние може да повиши желанието ни да пътуваме повече, да си доставяме приятни моменти, да учим, да балансираме вътрешния си мир, да общуваме.

Новолунието в Стрелец е време да погледнете в бъдещето и да се запитате кое е най-доброто, което може да ви се случи. Стрелецът се управлява от Юпитер и елемента огън, а това ни носи радост, оптимизъм и смисъл. Новолунието ни помага да разберем какво искаме, а интуицията ще ни води в посока на това как да го постигнем.

Новолунието ни позволява да разберем от какво се нуждаем на душевно ниво. Това не са просто мимолетни желания, а по-скоро дълбоко разбиране на желанията. Учим се как да да си вярваме, докато си представяме живот, пълен с всичко, което желаем.

От друга страна, Стрелецът ни помага да гледаме на всички събития, които се случват по пътя ни и как те ни помагат да се развиваме. Това лунно събитие ще повиши нашата вяра и това да гледаме на живота си по възможно най-оптимистичния начин. Но новолунието в Стрелец ще бъде под въздействието на Юпитер - планетата на разширяването, който сега е ретрограден в Телец. Юпитер ни помага да открием къде не изпълняваме потенциала си. Това новолуние ни кара да мечтаем смело, мащабно. Помислете дали не се съмнявате в себе си и не си поставяте ограничаващи вярвания.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay