За какво жените най-често лъжат мъжете?

Дори да си имате доверие, има някои неща, които предизвикват съмнение

07.12.2023 | 12:06 Редактор: Толя Стоянова
За какво жените най-често лъжат мъжете?

Подозрителността е част от почти всяка връзка. Дори да си имате доверие, има някои неща, за които мъжете почти винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят знаци, че всъщност не казвате истината, а подозрението не може да ги напусне. Нещата, за които мъжете мислят, че жените постоянно лъжат са много, но ето 4 от тях.

Бройката 

Мъжете, с които сте спали, винаги вълнуваща тема за партньора ви. В някакъв момент се стига до този въпрос. На всеки мъж му се иска да е, ако не единственият, с когото сте били, то поне един от малкото. И когато една жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, особено ако е красива. 

Сравнението с бившите 

Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че изобщо не ги сравнявате с бившите си гаджета. Повечето жени наистина го правят и това е нормално. Ако сте открили човек, когото обичате безкрайно и когото не се налага да сравнявате с друг, той може пак да не ви повярва напълно.

Плащането на сметките 

Повечето мъже не вярват, че има жени, които държат сами да плащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се правите на интересни, ако настоявате да платите вие. Има и немалко жени, които предпочитат мъжете да ги издържат. Затова идва и това недоверие от мъжка страна. 

Ревността пречи 

Мъжете ревнуват дори да не си го признават. Някои са по-ревниви от други и го показват по-отявлено. До каквато и степен да се простира мъжката ревност, повечето жени не лъжат, когато казват, че не им е приятно да бъдат ревнувани без причини и поводи. Това е по-скоро отблъскващо, отколкото показващо любов и загриженост.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels