Седмичен хороскоп: Неуморни и успешни ще са Козирозите, Лъвовете ще кипят от идеи

Раците трудно ще владеят емоциите си

27.11.2023 | 07:53 Редактор: Вяра Димова
Седмичен хороскоп: Неуморни и успешни ще са Козирозите, Лъвовете ще кипят от идеи

Овен

Сравнително спокоен период. Съобразявайте се с обстоятелствата и не прекалявайте с амбициите. Съобразявайте разходите с наличностите и очакваните приходи. Избягвайте импулсивните покупки, макар че на моменти може много да ви се прииска да си купите едно или друго.

Телец

Ще напреднете с проекти, започнати преди доста време. Контактите ще са интензивни, ще разполагате с подходящи условия за показване на най-добрите си страни. Във връзка с неотложни пътувания ще можете да усвоите нови знания и да разширите контактите си. Успешно ще се справите с деловите преговори.

Близнаци

Същественото астрологично събитие е пълнолунието във вашия знак. Точният момент, в който бихте могли да натрупате нов опит или да си организирате кратко пътешествие към място, което никога не сте посещавали. 

Рак

Обстановката на моменти ще е напрегната и ще ви е трудно да овладеете емоциите. Прекалената ви категоричност, припряност, желание да направите или получите всичко "тук и сега" ще създаде проблеми. Опитайте се да сте по-отстъпчиви, да овладеете стремежа към контрол спрямо околните.

Лъв

Въображението ви и творческият потенциал ще са в синхрон. Ще ви хрумнат поредица оригинални идеи. Ще са подходящи по-скоро за екипна, отколкото за самостоятелна реализация. От вас зависи да ги популяризирате, да си направите подходяща реклама и да си осигурите надежден екип.

Дева

Енергетиката ви ще е стабилна. Следвайте целите и отстоявайте интересите си. От особена важност в този период е да прецените правилно кога трябва да се съсредоточите в детайлите и кога трябва да ги пренебрегнете, за да си създадете вярна представа за общата картина.

Везни

Ще сте доста поривисти, импулсивни, на моменти даже неспокойни. Ще усетите огромно желание да споделите мислите и чувствата си, но е много важно пред кого ще го направите. Подбирайте подходящи събеседници, ако не искате да изложите на показ слабите си страни. Текущата работа няма да ви затрудни.

Скорпион

Ще се случат някои промени, които на прима виста може и да не ви харесат. Опитайте се да ги приемете откъм положителната страна с разбиране, без да се противопоставяте. За предпочитане е да не привличате вниманието на работното място. Да се придържате към принципите си без стремеж към надделяване.

Стрелец

Тонусът ви в началото на седмицата ще е леко занижен, но за щастие, с всеки изминал ден устойчиво ще се повишава. Разпределете работата си така, че обемът и сложността ѝ да отговарят на възможностите ви. От нивото на активност, на общителност и на готовност да участвате в екипната дейност ще зависят и постиженията ви.

Козирог

Инициативите ви от всякакъв характер ще получат одобрение и подкрепа. Убедителни сте, привлекателни и с каквото и да се заемете, ще го направите без особени усилия. Интелектуалният ви потенциал устойчиво ще се повишава. 

Водолей

Ще сте много по-емоционални, много по-романтични, но и по-разсеяни от обикновено. Периодът е подходящ както за решаване на текущи въпроси, така и за структуриране на перспективните планове. И в двата случая от вас зависи да набележите задачите си и да ги осъществите незабавно. 

Риби

Излъчването ви е положително и магнетично. Оптимистичният ви начин на мислене ще се предава на околните, без да сте положили каквито и да било усилия. Подходящо е да проведете неприятните разговори, които към момента отлагате. Ще преминат лесно и с минимални, а може би и без никакви неприятни последствия.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay