fallback

Ще трябва да готви в огромни количества: Гордън Рамзи стана татко за шести път

Роди му се син, кръстиха го Джеси

14.11.2023 | 08:33 Автор: Толя Стоянова

Семейството на Гордън Рамзи ще трябва да добави още един стол към кухненската маса, след като готвачът стана татко за шести път. Известният кулинар и съпругата му Тана Рамзи обявиха в социалните мрежи, че са посрещнали шесто дете – син на име Джеси Джеймс Рамзи. 57-годишният баща първи обяви новината, споделяйки три снимки на новото попълнение в семейството си. Очевидно Рамзи и съпругата му не се притесняват от уроки или неприятни помисли, след като не изчакаха дори Джеси да се прибере у дома, преди да споделят първите му снимки с феновете. 

"Какъв невероятен подарък за рождения ден! Моля, посрещнете Джеси Джеймс Рамзи! Още един източник на любов в бригадата Рамзи. 3 момчета, 3 момичета...Готови сме!", написа готвачът под кадрите. 

В допълнение към най-малкия си син, Рамзи и Тана са родители на още пет деца – 25-годишната Меган, 23-годишните близнаци Джак и Холи, 22-годишната Матилда и 4-годишния Оскар. 

На снимките, споделени от кулинаря, се вижда как целува Джеси по челото, докато той е в ръцете на Тана. Рамзи също така сподели две снимки на съпругата си, която все още е в болничното легло, прегърнала сина си. Гордата майка е усмихната до уши, леко изморена, но определено не иска да пусне детето си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tana Ramsay (@tanaramsay)

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback