Кортни Кардашиян роди първото си дете от Травис Баркър - ето как го кръстиха

Звездата забременя на 44-годишна възраст

06.11.2023 | 21:22 Редактор: Толя Стоянова
Кортни Кардашиян роди първото си дете от Травис Баркър - ето как го кръстиха

Кортни Кардашиян стана майка на първото си дете от своя съпруг Травис Баркър, увеличавайки смесеното им семейство от шест на седем наследници. 44-годишната Кортни и 47-годишният Травис са посрещнали своя син в събота, на 4 ноември, а новината беше потвърдена от списание People.

Двамата вече бяха родители на по три деца, включително Мейсън, Пенелопе и Рейнг от страна на Кортни, и син Ландън, дъщеря Алабама и доведената дъщеря Атиана от страна на Травис. Звездата от риалити предаването "Kardashians" споделя трите си деца със своя бивш приятел Скот Дисик, с когото имаше 10-годишна връзка. Междувременно барабанистът на Blink-182 споделя децата си със своята бивша съпруга Шана Моаклер, с която имаше 4-годишен брак.

Най-голямата сестра от клана Кардашиян обяви бременността си на 44-годишна възраст, докато стоеше сред тълпата на концерта на съпруга си в Лос Анджелис, на 16 юни 2023 г., Кортни се намираше сред публиката и държеше плакат, на който пишеше "Травис, бременна съм". Скоро след спектакъла тя отиде в Instagram, за да потвърди щастливата вест. На следващия ден сподели снимки на заобленото си коремче, заедно с надписа "Преизпълнена с благодарност и радост за Божията благословия и план".

Самият Баркър разкри името на неродения си син още в края на октомври. Той спомена пред своята дъщеря Алабама, по време на интервю с Complex, че харесва името Роки.

"Роки Джордж е свирил на китара за Suicidal Tendencies, 13 е просто най-великото число за всички времена", сподели Баркър.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС