Венера преминава във Везни до 4 декември - ето какво ни очаква

Когато Венера е в знака Везни, любовта е край нас

06.11.2023 | 11:05 Редактор: Искра Ангелова
Венера преминава във Везни до 4 декември - ето какво ни очаква

На 8 ноември планетата на любовта, красотата, парите - Венера, преминава в знака на зодия Везни. Там тя ще се задържи до 4 декември 2023. Това е най-балансираният зодиакален знак в зодиака, а енергията на Венера към него ще даде предимство на справедливостта, щастието и спокойствието в живота ни. Везните придават ефирна атмосфера на спокойната природа на Венера, насърчавайки ни да се стремим към по-голям мир в живота си.

Когато Венера е в знака Везни, любовта е край нас. Тя е планетата, която управлява любовта, докато Везни е зодиакалният знак, свързан с връзките. Сега фокусът ни ще бъде към нашите партньорства и социален живот.

Докато Венера е във Везни, връзките са леки и прекрасни. Везните обичат да пазят баланса, обичат мира, хармонията в отношенията. Когато Венера е във Везни естествено се повишават нашите учтивост и очарование, но е и по-вероятно да „замитаме проблемите под килима“. Този транзит може да се окаже положителен донякъде за онези, които са по-прями и конфликтни по природа.

Не бива да забравяме, че любовта е преди всичко двупосочна улица. Този транзит ще ни напомни това. Ще ни напомни и че най-добрите връзки не са когато има 50:50 от страна на двамата партньори, а има 100:100. От друга страна, Везните държат на справедливостта и равенството, небалансираните отношения няма да могат да бъдат прикрити под илюзии.

Единият от вас има ли по-силни чувства от другия? Единият от вас влага ли повече усилия в партньорството от другия? В случай, че това е така, този дисбаланс ще стане много забележим, докато Венера е във Везни. Но с този транзит бихме могли да започнем да правим и положителни промени.

С този транзит ще показваме не само любов към другите, но и към себе си. Желанието ни да изглеждаме по-добре, да си купим нещо хубаво, да се поглезим, ще се повиши.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay