Динамична седмица за много зодии: Спорове за Овните и Телците, промени за Скорпионите

Близнаците да не отказват помощ

06.11.2023 | 10:18 Редактор: Вяра Димова
Динамична седмица за много зодии: Спорове за Овните и Телците, промени за Скорпионите

Какво предстои за зодиите в периода 6 – 12 ноември - вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Погрижете се старателно за изпълнението на обещанията и за уреждането на взаимоотношенията си. Не е изключено да се появят остри спорове с шефовете ви или други влиятелни личности.

Телец

Почти всяко решение, което се налага да вземете, ще е важно. Често ще изпадате в ситуация на спорове и противоречия. Търсете компромисни варианти за преодоляването им и начин да запазите позициите си. Съчетавайки интуицията с логиката, ще разкриете чужда тайна, която ще ви озадачи, но и окуражи. 

Близнаци

Не е подходящо да се занимавате с финансови сделки и разпределение на наследство. Стремете се повече да давате, отколкото да получавате. Помолят ли ви за помощ, не отказвайте. 

Рак

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно. Подбирайте внимателно хората, с които общувате, когато имате възможност да го направите. Избягвайте онези, които предизвикват у вас негативни преживявания.

Лъв

Съществено значение ще придобият финансовите въпроси. Заплащането на такси, застраховки, лихви по кредити или по забавени задължения ще отнеме доста време, усилия, а и ще създаде напрежение. Обръщайте внимание на "ситните букви".

Дева

Търсете баланс между мислите и чувствата си. Освободете се от всичко ненужно както в материален, така и в духовен план. Обстановката ще е динамична, бъдете готови да се приспособявате към обстоятелствата. Не се опитвайте да постигнете целите си на всяка цена, защото цената може да се окаже твърде висока, дори непосилна.

Везни

В средата на седмицата Венера ще навлезе във вашия знак, където е в качеството си на управител. Тонусът ви устойчиво ще се повишава. Преживяванията ще са предимно радващи, ще стимулират творческия ви потенциал и ще ви подсказват как да зарадвате хората от най-близкото си обкръжение.

Скорпион

Независимо дали го желаете или не, предстоят промени. Първоначално ще се наложи леко да промените динамичния си стереотип, за да се справите едновременно и с познатите, и с непредвидените задачи. Въздържайте се от участие в рискови начинания. 

Стрелец

В края на седмицата Меркурий ще премине във вашия знак, където не е в особено силна позиция. Ще сте доста по-разсеяни, но и по-бъбриви от обикновено, което едва ли ще се отрази положително на работата ви. Въздържайте се от импулсивни действия и изказвания.

Козирог

Ограничете контактите и преценявайте внимателно в кои разговори да се включите и кои да избегнете, за да не разкриете слабите си страни. С каквато и дейност да се заемете, ще се окаже важна и ще привлича вниманието. 

Водолей

Обичайните задължения няма да ви затруднят, а непредвидените ще са интересни и ще ви заредят с добро настроение. Интуицията и въображението ви ще са силни, ще стимулират амбициите ви и ще ви подскажат оригинални решения на всички енигматични задачи, пише az-jenata.bg.

Риби

Съобразявайте се с обстоятелствата и лесно ще "заобиколите" препятствията. Ще свършите всичко, което сте си наумили, стига да изчакате подходящия момент. Подбирайте заниманията и дозирайте натоварванията в съответствие със състоянието си така, както го чувствате.

Снимка: pixabay