За всички зодии: Любовен хороскоп за периода 6-12 ноември

Сериозно влияние ще имат планетите Венера, Марс, Плутон и Уран

04.11.2023 | 17:37 Редактор: Тодор Петров
За всички зодии: Любовен хороскоп за периода 6-12 ноември

Готови сме да положим повече усилия, за да задълбочим любовната връзка, на която държим. За това много ще ни помага Венера. Марс, Плутон и Уран също ще окажат силно влияние, но според зодиакалния знак, то ще бъде или положително, или може да доведе до някои конфликти и разочарования. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп за следващата седмица.

Овен

През новата седмица планетата на любовта – Венера, навлиза във вашия партньорски сектор. Някои Овни може да осъзнаят, че са склонни да създават повече проблеми, отколкото е необходимо във взаимоотношенията, поради желанието си да спечелят всеки спор. 

Телец

Родените под знака на зодия Телец ще изпитат повече хармония, ако са напълно необвързани или отскоро излизат с някого. Венера е във вашия романтичен сектор и ще направи прекрасна връзка с Плутон, който е във вашия 9-и дом. Това ще послужи като силно напомняне, че когато става дума за любов, най-добрият начин да продължите е като следвате максимата: „Бъди верен на себе си“. 

Близнаци 

Ако в близкото минало сте били някак сдържани по отношение на любовните въпроси, то сега ще ви бъде по-трудно. Венера навлиза във вашия любовен сектор. До 4 декември определено ще сте готови да отворите сърцето си за нова любов. Според звездната карта, имате голям шанс да намерите романтично удовлетворение, тъй като всеки, когото срещнете, ще иска да ви опознае и това ще ви накара да се чувствате прекрасно. Обвързаните Близнаци ще се наслаждават на удоволствията в живота с любимия човек. 

Рак

Раци, през новата седмица е възможно изобщо да не сте в състояние да контролирате любовния си живот. Необвързаните представители на зодията е възможно да предприемат крачка към някого от социалния си кръг, но на по-късен етап да съжаляват. При обвързаните Раци също са възможни напрежения. Така или иначе се опитайте да изгладите недоразуменията.

Лъв

Лъвове, Венера навлиза във вашия комуникационен сектор, вдъхновявайки ви да мислите повече за задълбочаване. Ако вече сте сериозно обвързани, тогава е вероятно вие и вашият любим човек да обмислите колко далеч трябва да отидете, за да достигнете хармонията във връзката си. Всъщност може би вече сте я постигнали!

Необвързаните определено ще имат приятни мигове в любовта, но е добре и да завишат леко претенциите си към това кого допускат до себе си.

Дева 

Звездите ви подкрепят, скъпи Деви. Имате прекрасна възможност да задълбочите любовната си връзка, като споделяте уязвимостите и знаете, че емоциите ви ще бъдат оценени от любимия ви човек. Венера във вашия знак ще направи прекрасен тригон към Плутон, който пък сега е във вашия любовен сектор. Вие определено не се интересувате от повърхностни, безсмислени моменти с някого. Ако сте необвързани, ще излъчвате настроение, което може да привлече към вас човек, за когото да се окаже, че има задълбочен интерес към вас. 

Везни 

Скъпи Везни, Венера влиза във вашия знак, а там планетата на любовта определено се намира на мястото си. Възприемчивост, привлекателност, хармония и истинско партньорство са всички качества, които притежавате по принцип, но сега, когато Венера е във вашия знак, сякаш най-доброто от вас става още по-добро. Това е добър знак за любовния ви живот, независимо от това дали сте във връзка или търсите нова любов. Възползвайте се от тази прекрасна енергия.

Скорпион

За Скорпионите има вероятност да срещнат някои трудности за това да разберат къде се намират по отношение на любовните въпроси. Ако сте във връзка, има вероятност нещата да се объркат, докато ако сте необвързани, може да се изгубите в романтични фантазии. Тази седмица Венера се премества във вашия уединен 12-и дом, внасяйки енергията на тайната, уединението и вероятно нереалистичните очаквания във всички аспекти на вашия любовен живот. 

Стрелец 

Скъпи Стрелци, ключът към по-щастливи любовни отношения може да бъде открит в социалния ви живот. Венера се премества във вашия сектор на приятелството и до 4 декември ще осветява тази област от живота ви с красота, хармония и романтика. Ако сте необвързани, е напълно възможно приятел да ви запознае със следващия ви нов любовен партньор. Обвързаните пък могат да изживеят един по-хубав период с любимия човек, да сбъднат някои мечти, да планират важни неща заедно. 

Козирог 

Любовният ви живот няма да бъде стабилен или предсказуем, но няма и да е скучен. Марс няма да бъде в добра позиция спрямо Уран – планетата на хаоса, която в момента е във вашия романтичен сектор. Марс и Уран заедно могат да бъдат доста непостоянни и импулсивни, което може бързо да ви накара да приемете среща с някого, без да прецените дали той наистина е подходящ за вас. Може да съжалявате за избора си. 

Водолей 

Вселената ви се усмихва по отношение на любовта, Водолеи! Вашата половинка може да ви изненада с финансови новини, които ще ви направят доста щастливи. Но уверете се, че използвате всички неочаквани печалби разумно. 

За необвързаните романтичните перспективи се променят значително, след като Венера влезе в знака на зодия Везни.

Риби

Тъй като Венера прекарва последните си дни във вашия партньорски сектор, тя ще бъде в прекрасна позиция спрямо Плутон, помагайки на текущата ви връзка или засилвайки желанието ви да се обвържете с някого, който наистина си заслужава усилието ви. Необвързаните с лекота ще могат да отсеят кой е подходящ за тях и кой не.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay