Състоянието на Кендъл Дженър се влошава

"Напоследък наистина съм твърде тревожна", призна моделът

28.10.2023 | 10:19 Редактор: Толя Стоянова
Състоянието на Кендъл Дженър се влошава

Кендъл Дженър разкри пред Скот Дисик тревогите си относно това да има деца. В откровен разговор с бившия мъж на сестра ѝ Кортни Кардашян, 27-годишната красавица сподели какво я спира да иска да създаде поколение, на фона на това че всичките ѝ четири сестри вече са майки на по няколко деца. Кендъл каза на 40-годишния Скот, че страда от силно безпокойство и че състоянието ѝ напоследък се е влошило.

Тя призна: "Напоследък наистина съм твърде тревожна. Това е една от причините, поради които всъщност се страхувам да имам деца". На това признание Дисик даде и няколко мъдри съвета на Дженър с думите: "Не можеш да се отказваш от деца заради това, но е страшно".

Кендъл призна още, че "най-страшната част" за нея самата  е идеята, че безпокойството ѝ може да се влоши още повече, когато остарее.

Скот попита Кендъл кога е започнала нейната тревожност, на което тя отговори: "Мисля, че бях на около 8 години от това, което си спомням".

Майка ѝ Крис Дженър разкри, че е водила дъщеря си при няколко различни лекари, за да се опита да разбере какво не е наред с нея. Кендъл отбеляза, че днес хората са много по-отворени да обсъждат безпокойството си, отколкото преди. "Никога не съм знаела, че това ще ме преследва до по-късен етап от живота", каза тя за тревогите си.

Тя е говорила и преди за опцията да има деца. "Вълнувам се за това време в живота си", каза Кендъл пред списание WSJ наскоро. "Просто знам, че моментът не е точно сега", добави моделът.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС