Ариана Гранде и Далтън Гомес са подали молби за развод

За проблемите на двойката се заговори още в началото на годината

20.09.2023 | 23:12 Редактор: Вяра Димова
Ариана Гранде и Далтън Гомес са подали молби за развод

Ариана Гранде и Далтън Гомес официално тръгнаха по пътя на развода. 30-годишната изпълнителка и 28-годишният агент на недвижими имоти едновременно са подали молби за прекратяване на брака. 

Повече детайли около процеса не се съобщават, както и дали помежду им е имало предбрачен договор, който да улесни подялбата на имущество, закупено по време на съвместния им живот.

Новина за раздялата на Гомес и Гранде беше оповестена през юли, но официалните молби за развод се подават два месеца по-късно, защото двамата са искали бавно да преминат през детайлите. По думите на източник, те са решили да разрешат всичко извън съдебната зала, като се договорят помежду си без намесата на адвокати и съдии. Така заедно оформят документите, които подават в един и същи ден.

"Те наистина бяха много уважителни и внимателни един към друг през целия процес", казва запознат със ситуацията. Той допълва, че Гранде и Гомес са били много мили и търпеливи, като вече и двамата са продължили напред. Официалната дата на раздялата е записана като 20 февруари 2023 година.

След като новината за раздялата стана факт, близък до двойката съобщи, че решението е било общо и се е взело без допълнителни драми и проблеми.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС