Ариана Гранде: Използвах грима като маска, имах филъри и ботокс

Певицата сподели опита си с козметичните процедури във видео

15.09.2023 | 22:35 Редактор: Вяра Димова
Ариана Гранде: Използвах грима като маска, имах филъри и ботокс

Темата за красотата и използването на различни козметични процедури за подобряване на визията е изключително популярна в днешно време. В свят, където има определени нормативи за красота и размери, в които дамите трябва да се впишат, е трудно да не се поддадеш на обществения натиск и да легнеш под ножа.

Голяма част от известните личности рядко признават за козметичните си операции, като на Кайли Дженър ѝ бяха необходими няколко години, за да потвърди слуховете, че си е сложила силикон в гърдите. Други пък продължават да отричат за намесите на хирурзи, въпреки видимите доказателства за това. Трети признават за подобренията си, но също така споделят, че съжаляват за тях или пък че са ги премахнали след известно време, защото не се харесвали.

Ариана Гранде попада някъде по средата. Изпълнителката реши да бъде крайно откровена със своите фенове във видеото Beauty Secrets на Vogue. В него звездата споделя за опита си с ботокс и филърите за устни, както и защо е решила повече да не ги използва.

Започвайки своята рутина за разкрасяване, Гранде обеща, че ще бъде напълно откровена пред камерата. След като постави цвят върху устните си, тя призна, че е използвала сериозно количество филъри през годините, както и ботокс.

"През годините използвах грима като маска или нещо, с което да се скрия. Повече коса, по-плътна и по-плътна очна линия. Това може да бъде красиво понякога и все още го обичам", казва Гранде, признавайки че също така е използвала обемни прически в опит да прикрие себе си.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС