Любовен хороскоп за 11-17 септември: Девите пишат нова глава в любовния си живот

Скорпионите да не вярват на всичко, което чуят

10.09.2023 | 23:00 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп за 11-17 септември: Девите пишат нова глава в любовния си живот

Овен

През новата седмица може да не сте особено готови да дадете каквото и да било в една романтична връзка или за конкретен любовен интерес. Може би това е по-"егоистична" глава от живота ви, но понякога това е, което трябва да направите. Ако е така, бъдете честни със себе си за това и не се опитвайте да се накарате насила да бъдете нещо, което не сте. В случай, че се окажете притиснати по някакъв начин в романтична връзка, може да решите да се откажете напълно от нея. По-добре, отколкото в грешна компания.

Телец

Меркурий все още е ретрограден и ще окаже влияние върху вашия любовен сектор, напомняйки ви за всички необходими корекции по отношение на текущите ситуации в любовния живот или мислите ви за любовта като цяло. За щастие, тази седмица Меркурий приключва ретроградното си движение. Новолунието в знака на зодия Дева ще окаже влияние на вашия романтичен сектор и може да е точно това, от което се нуждаете, за да ви вдъхне надежда, независимо как изглежда вашата мечтана романтика.

Близнаци

Ако в живота ви е имало някакво любовно объркване, то сега ще може да се разсее. Може би причината все още да не се е случило е, че знаете, че този човек просто не е подходящият за живота ви. Тези от вас, които са в сериозна любовна връзка, може да се окажат готови с любимия им човек да заживеят заедно, да закупят дом или да планират нещо друго, което да е градивно и да им донесе хубави емоции.

Рак

Раци, всички хаотични, смесени съобщения за любовта, са напът да се уталожат. Меркурий е ретрограден във вашия комуникационен сектор, но след 15 септември неговата ретроградност приключва. Новолунието в Дева, което ни очаква, също ще окаже влияние на любовта ви. То ще ви позволи да отворите ума и сърцето си за актуализирани идеи за вашия любовен живот, за които преди не сте били съгласни. Възможно е нещо да ви се е струвало, че няма потенциал, но сега нещата ще се променят.

Лъв

В случай, че в любовния ви живот е имало някакво объркване относно това дали настоящият романтичен сценарий си струва или не, то това скоро ще се изясни. Ако сте правили нещо, което ви лишава от самочувствие или самоуважение, само за да поддържате връзка, това трябва да се промени. Всъщност можете да разгледате плюсовете и минусите и да видите сами дали обещанието за любов си е струвало цената, която сте платили. Може би да, може би не. От вас зависи!

Дева

Деви, новолунието във вашия знак показва, че е време да започнете да пишете следващата глава в любовния си живот. Всяко объркване идва поради опозицията между това новолуние и илюзорния Нептун, който е във вашия партньорски сектор. Може да сте уморени да търсите извинения за всяко лошо поведение, което вашият партньор демонстрира. Тъй като Меркурий става директен във вашия знак, ще сте готови да вземете важни решения.

Везни

Ретроградният Меркурий вероятно е допринесъл за това да се чувствате като в капан по отношение на любовните въпроси, което вероятно е и допринесло за много по-негативното мислене от ваша страна относно любовта. Били сте изложени на риск да преосмислите дадена ситуация или да разрешите проблем в любовния си живот до степен на изтощение. Междувременно вашият партньор или любовен интерес, отдавна е оставил този въпрос. За щастие, тъй като Меркурий става директен тази седмица, можете бавно да излезете от това объркване.

Скорпион

Невинаги може да вярвате на всичко, което другите хора казват. Тази седмица това вероятно е опасно вярно, когато думите идват от устата на приятел и особено ако темата е вашият партньор или любовен интерес. Възможно е приятел да представи погрешно информацията, която е разкрил относно някого, с когото сте романтично обвързани или в когото сте влюбени. Може би ви се предават непотвърдени клюки. Без значение колко добри са намеренията му, този приятел може да замъгли преценката ви.

Ето защо звездите ви съветват да не допускате приятелите си в личния си живот, тъй като нищо положително няма да излезе от тази намеса.

Стрелец

Ако в любовната ви връзка е имало разногласия относно вашите кариерни цели или тези на любимия ви човек, то това объркване най-сетне ще се разсее. Меркурий, планетата на комуникацията, е ретрограден във вашия сектор на кариерата. Тъй като Меркурий управлява вашия партньорски сектор, може би партньорът ви е бил този, който е усложнявал процеса ви за вземане на твърдо решение по въпрос, свързан с работата. Ако е така, след като Меркурий стане директен тази седмица, нещата ще се изяснят, пише az-jenata.bg.

Козирог

Козирози, блестящи възможности се отварят пред вас в любовта и те са по-вълнуващи от всичко, което бихте могли да планирате. Слънцето, във вашия 9-ти дом на експанзия, ще направи прекрасен тригон към Уран, който в момента е във вашия сектор на романтиката. Това създава енергията "очаквайте неочакваното" в любовта. Обвързаните ще имат хубави емоции. Ако сте необвързани, някой съвсем нов човек може да се появи в живота ви изневиделица.

Водолей

Вероятно има нещо, което не сте готови да разкриете на любовен интерес или партньора ви. Ако все още не е във вашата зона на комфорт, за да говорите, бъдете искрени. В случай, че това не е вашата ситуация, седмицата е подходяща за подобряване на комуникацията с любимия човек, за повече споделеност.

Риби

Нов етап е напът да започне за вас в любовта. Новолунието тази седмица попада във вашия партньорски сектор, а Меркурий става директен в същата част на вашата диаграма. Тази енергия ви предлага яснота и нова посока във вашето идеално партньорство.

Необвързаните може да подновят срещите. Рибите в сериозна връзка ще могат да укрепят връзката си и да я направят по-хармонична, щастлива.