Ето какво очаква дамите в любовта тази седмица

Пълнолунието в знака на Риби ще ни напомни да мечтаем смело

28.08.2023 | 11:43 Редактор: Вяра Димова
Ето какво очаква дамите в любовта тази седмица

Ако в последните няколко седмици имаше объркване в любовта, то това вече ще приключи. Не само ще имаме възможност да си отдъхнем от романтичните обрати, но също така, можем да се почувстваме вдъхновени за повече любов. Очаква ни пълнолуние в знака на Риби, което ще ни напомни да мечтаем смело. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, това може да е епична седмица на развитие в любовния ви живот. Докато Венера се подготвя, за да се насочи към вашия романтичен сектор, има вероятност да се почувствате разделени между вашето минало и вашето бъдеще. Това може буквално да е ситуация, в която трябва да изберете дали да се помирите с бивш или да преследвате някой нов. Ако е така, изберете човека, който най-много отговаря на вашите ценности в любовта, както и когото смятате, че наистина ви заслужава. Ако сте във връзка, с любимия човек ще се радвате на хармония и приятни емоции.

Телец

Скъпи Телци, любовният ви живот най-накрая се връща под контрол тази седмица. Уран, планетата на радикалната промяна и свободата, се движи през вашия знак, създавайки известен хаос в живота ви. Тъй като вашият зодиакален знак обикновено не е известен с това, че се чувства комфортно с промяната, всички обрати в любовта може да са били дезориентиращи. За щастие, Уран става ретрограден в понеделник. През следващите няколко месеца може да се каже, че ви очаква повече спокойствие.

Близнаци 

Значителна промяна в начина, по който подхождате към любовта, вероятно ще повлияе на начина, по който се справяте с романтичните дилеми. Тъй като Венера се движи ретроградно във вашия комуникационен сектор от 22 юли, потенциално сте имали поне един неудобен разговор с любимия човек или любовен интерес, който е трябвало да се случи.

Рак 

Раци, дали е възможно да сте компрометирали себе си и собственото си достойнство? И всичко това в името на любовта? От 22 юли вие сте имали възможност да се изправите срещу всяка ситуация, която нарушава вътрешния ви баланс между получаването на любов и признателност, и чувството за уважение или уважение от друг човек.

Лъв  

Венера, планетата на красотата, самооценката и любовта, е ретроградна във вашия знак от 22 юли. Въпреки че не ви е било лесно и е имало определени уроци, които е трябвало да научите, сега ви очаква нещо хубаво в любовен план. Венера става директна, нейната ретроградност приключва. За някои Лъвове това може да е нова любов или подобрена версия на текущата им връзка.

Дева 

Пълнолунието тази седмица ще освети вашия партньорски сектор, а това ще ви накара да се почувствате повече от добре, що се отнася до любовта. Има вероятност най-накрая да видите светлината по отношение на някого, с когото сте или искате да бъдете.

Везни

Може да ви е лесно да давате любов на другите, но вероятно сте забелязали, че когато става въпрос за получаването ѝ, потенциалните проблеми се появяват навсякъде. Ако това е вашата ситуация, от 22 юли, когато Венера стана ретроградна, вие сте в космическа корекция на курса.

Скорпион

Скорпиони, може да забележите внезапна промяна в поведението на партньор или пък да има поява на съвсем нов любовен интерес. Така или иначе, седмицата се очертава вълнуваща за вас. Уран, планетата, която управлява нестабилността и непостоянната енергия, става ретрограден във вашия сектор на отношенията.

Какво вещаят звездите на останалите знаци от зодиака вижте в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay