Хороскоп за дамите за септември

Добре е да изчакаме с по-важните решения до 15 септември

25.08.2023 | 11:48 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за дамите за септември

Стабилност ще можем да постигнем през септември по отношение на парите. Ще възстанови загубената хармония и стабилност. Въпреки това, добре е да изчакаме с по-важните решения до 15 септември, за да приключи и ретроградната фаза на Меркурий.

Жената Овен 

Септември ще ви донесе много възможности. Ще бъде необходимо да не мързелувате, а да покажете желание да се възползвате от благоприятен набор от обстоятелства. В работата и бизнеса ще успеете да подобрите позициите си и дори да се изкачите по кариерната стълбица.

Звездите ви съветват да не забравяте да спортувате. Любовната сфера също ще претърпи промени, особено за онези представителки на зодията, които все още не са срещнали своята сродна душа. Ярките емоции от първите дни на общуване могат да се превърнат в сериозни и обещаващи отношения в бъдеще.

Жената Телец 

За вас новият месец ще бъде период на активно движение и действие. През първата половина на септември ви очакват много пътувания, свързани както с бизнес, така и с лични дела. Втората половина на месеца ще изисква внимание към решаването на семейни въпроси, особено тези, които са свързани с деца и по-възрастни роднини.

Много жени Телци ще успеят значително да подобрят финансовото си състояние след 20 септември, но за това също ще трябва да покажат голяма активност и постоянство. Бъдете внимателни със здравето, не се претоварвайте и се хранете здравословно.

Жената Близнаци

За вас дами, септември ще донесе активизиране на романтичната сфера, което ще ви осигури приповдигнато настроение, прилив на сили и положителни емоции. Някои жени, родени под знака на зодия Близнаци сериозно ще обмислят брак, съвместен живот или планове за деца.В работата всичко ще върви хармонично, ако сте отговорни. Финансовата ситуация също няма да ви притеснява. По отношение на здравето, звездите ви съветват да се грижите по-добре за нуждите си.

Жената Рак 

За вас септември ще бъде период на събития, включително семейни и служебни. Приятните срещи с приятели, обсъждането на проблемите и съвместното търсене на решения ще бъдат добра мотивация, вдъхновявайки ви за нови постижения. Семейните дами ще отделят много време на децата, ще се задълбочат в интересите им. 

Финансовата сфера ще бъде стабилна и доста предсказуема, а здравето като цяло няма да създава притеснения. В работата е възможно да получите нови идеи и предложения, но това може да се очаква през втората половина на месеца.

Жената Лъв

За Лъвиците, новият месец ще донесе много положителни емоции, свързани с общуването, контактите и нови запознанства. Интересни промени може да настъпят при онези от вас, които си търсят нова работа. Други ще имат възможността да разширят своя бизнес или да се развиват в желани от тях области.

Що се отнася до здравето, звездите ви съветват да се придържате към здравословното хранене. Това ще ви помогне да бъдете енергични и мотивирани за нови подвизи. Парите ще ви стигат и ще може да направите някои желани покупки, но нека да е след 15 септември, тъй като Меркурий ще приключи ретроградната си фаза тогава.

Жената Дева

Родените под знака на зодията навлизат в нова слънчева година. Стари проблеми, които не са напълно решени или отложени, могат да се влошат. Ето защо ще бъде необходимо да положите всички усилия, за да сложат край на проблемното си минало и да започнете нов жизнен етап. В работата е възможна появата на конкуренция.

Дисциплината, спокойствието и самоувереността ще ви помогнат да се справите със сложните ситуации. Пазете се от конфликти както в работата, така и в личните ви взаимоотношения и особено с хора, родени под знака на зодиите Близнаци, Везни или Водолей. Все пак новият месец ви носи и приятни емоции, от вас зависи да се възползвате от тях.

Четете повече в az-jenata.bg
 


1
1 rate up comment rate down comment 0
....
преди 8 месеца
Малии..... Сериозна работа Сигнализирай за неуместен коментар