Съпругата на Брус Уилис: Боря се със състоянието му, усмивката ми не винаги е истинска

Ема Хеминг сподели, че понякога се чувства обречена и депресирана

17.08.2023 | 22:31 Редактор: Вяра Димова
Съпругата на Брус Уилис: Боря се със състоянието му, усмивката ми не винаги е истинска

Съпругата на Брус Уилис, Ема Хеминг, е изправена пред сериозни предизвикателства на фона на прогресиращата деменция на актьора. Бившият модел използва социалните мрежи, за да разкаже малко повече за ежедневието си и как се справя с трудностите, изпречили се на пътя ѝ след поставянето на тежката диагноза на Уилис.

Преди година на холивудският ас му беше открита фронтотемпорална деменция, която може да причини проблеми в комуникацията, рязка смяна на настроението и проблеми с паметта. Именно затова Уилис се оттегли от киното. 

След като разбира за състоянието на съпруга си, Ема започва да се обучава относно деменцията и как може да помогне за нейното забавяне. Тя също така учи и дъщерите си, които са наясно със състоянието на известния си баща. 

Преди дни тя публикува съобщение за своите фенове, в които разкри, че всъщност усмивката ѝ понякога е фалшива, а зад нея се крият много часове труд и умора. "Знам, че изглежда сякаш живея най-прекрасния си живот, но аз трябва да правя подобен ход, за да мога да се задържа над водата", пише Хеминг и допълва, че понякога се чувства обречена и депресирана. 

"Боря се заради себе си, заради двете ни дъщери и заради Брус. Той не би искал да живея по друг начин. Но не искам да смятате, че се чувствам прекрасно, защото не е така. Не съм добре", пише още Ема. Допълва, че прави всичко по силите си, за да изглежда щастлива заради децата и съпруга си.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС