Хари Стайлс и Тейлър Ръсел имат връзка, появиха се заедно на събитие

Двамата потвърдиха слуховете, за които се говореше още през пролетта

13.08.2023 | 17:38 Редактор: Вяра Димова
Хари Стайлс и Тейлър Ръсел имат връзка, появиха се заедно на събитие

След месеци на слухове, Хари Стайлс и Тейлър Ръсел най-накрая демонстрираха близостта си на ново събитие в лондонски театър. Певецът и актрисата, за които се говори, че са гаджета от пролетта, изглеждаха видимо много близки и щастливи заедно, докато присъстваха на партито след премиерата на новата постановка на Тейлър – "Ефектът".

29-годишният Стайлс и 29-годишната Ръсел бяха видени плътно един до друг на нови снимки, които бяха публикувани от сайта TMZ. На кадрите се вижда, че Хари е очарован от Тейлър, която е звездата на въпросната вечер.

На снимките се вижда, че докато изпълнителят на хита As It Was и актрисата от Bones And All разговарят, той я обгръща с ръце, като освен това, като истински кавалер, държи връхната ѝ дреха. Двамата са усмихнати и очевидно се наслаждават на компанията си.

Слуховете за романтика между британския певец и изгряващата актриса за първи път се появиха, когато двамата бяха видени да прекарват време заедно през юни. След това двете млади звезди бяха засечени заедно във Виена. Тейлър също така беше видяна да гледа някои от концертите от европейската, заключителна част на световното турне на Стайлс Love On Tour, включително последното му шоу в Италия.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС