Зодиите, които не са лесни за обичане - страхуват се от нараняване

Някои не харесват изненади, не могат да се отдадат изцяло на връзката си

09.08.2023 | 11:53 Редактор: Елеонора Танева
Зодиите, които не са лесни за обичане - страхуват се от нараняване

Никой не обича любовното разочарование, но някои зодии са твърде придирчиви и предпазливи в изборите, които правят, с мисълта да не бъдат наранени.

Телец

Ако можеха, Телците биха си осигурили втори или дори трети вариант в любовта, с който да подсигурят любовния си живот в случай на разочарование. Ако някой човек им се стори подходящ за пълноценна връзка, това не е гаранция, че ще му подарят сърцето си бързо и лесно. Може да трае цяла вечност преди да се решат на следващата крачка.

Риби

Рибите са песимистично настроени към живота като цяло. Това ги кара да са недоверчиви и в любовта. Те никога не прибързват. Рядко споделят чувствата си докрай, което може да обърка партньорите им. Те често проявяват болезнена откровеност и казват на партньорите си, ако не се чувстват добре във връзката, ако изпитват несигурност.

Козирог

И представителите на тази зодия са предпазливи във всичко, което ги заобикаля. Предпочитат да знаят какво ги очаква, да няма изненади и да планират всичко, което може да се планира в една връзка, както и в живота изобщо. Любовната болка е нещо, което ги плаши изключително много, затова предпочитат да избират внимателно партньорите си, за да не бъдат наранени.

Дева

В природата на Девата е да бъде предпазлива. Преди да предприемат следващата крачка, Девите са проучили всичко необходимо. И тъй като са истински перфекционисти, те очакват същото и от интимните си партньори. Когато не го получават, се разочароват и започват да недоволстват. Ежедневното несходство в характерите и разбиранията във връзката ги натоварва.

Рак

Раците помнят всичко - добро и лошо. Ако сърцето им бъде наранено, то се разпада на парчета и му трябва наистина много време, за да се събере отново за друг човек. Раците са екстремно предпазливи, за да опазят крехката си душевност. Никой Рак не приема разделите и любовните разочарования като част от живота, а по-скоро като драматични събития, които ги бележат за цял живот.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay