Седмичен хороскоп за периода 24 – 30 юли

Близнаци, ще ви е трудно да разпределите времето си между професионалните и домашните задължения

24.07.2023 | 11:50 Редактор: Тодор Петров
Седмичен хороскоп за периода 24 – 30 юли

Овен

Подредете пространството около себе си. Освободете се от всичко излишно както в материален, така и в духовен смисъл. Периодът ще е сравнително спокоен. От вас ще зависи изборът на мислите и действията ви. Анализирайте подробно ситуациите, при които попадате, изразявайте намеренията си ясно. Приходите ви ще са стабилни и в рамките на очакванията ви. Успехите ви ще са пряко свързани със стремежа да не повтаряте стари грешки.

Телец

След като Венера, вашата управителка, премина в ретроградно движение е подходящо да се заемете със задачи, които по някакви причини отдавна отлагате. Действайте с умерено темпо, но последователно и с постоянство. От съществено значение е да разпределите правилно ресурсите си. Не очаквайте от околните повече, отколкото те са в състояние да направят. Внимавайте какво обещавате, за да не си създадете неприятности, резултат от собствената ви щедрост.

Близнаци

Ще е трудно да разпределите времето си между професионалните и домашните задължения. От друга страна, няма да разполагате с достатъчно време за почивка, възстановяване на силите и е много вероятно да се появят пристъпи на раздразнителност.

В същото време, членовете на семейството може да изразят недоволство от факта, че не участвате пълноценно в изпълнението на общите задачи и безобидните на пръв поглед забележки бързо да се превърнат в остри критики. От начина, по който ще реагирате, зависи настроението на всички участници. Разправиите с роднини ще са предимно заради имоти и наследство.

Рак

Част от преживяванията в професионалната сфера ще са нещо като дежавю, но в неприятния смисъл. Още веднъж ще попаднете в ситуации от типа „Параграф 22“ на зависими помежду си фактори, от които всъщност няма никакъв разумен или логичен изход. Потърсете допълнителна информация, която би могла да ви подскаже някакво приемливо решение, вместо да се въртите в затворен кръг.

Що се отнася до останалите обичайни задължения, направо ще надминете себе си. В случай, че сте се захванали с мащабни дейности като ремонти, смяна на мебелировката, трансформации в интериора, ще ги довършите не само по-бързо от очакваното, но и с по-малко разходи.

Лъв

Стремежът към иновации ще е необичайно силен, но не е добра идея да започвате нови проекти, ако имате изостанали или недовършени, за чието осъществяване разполагате с необходимите условия. Не си разваляйте настроението, ако на работното място ви ангажират с допълнителни задачи или работата е повече поради липса на персонал.

Приемете го като удобна възможност да разгърнете максимално уменията си и бъдете сигурни, че приносът ви ще бъде забелязан, високо оценен, а и подходящо заплатен. Бъдете повече от старателни, когато се налага да попълвате документи, още повече ако са такива, които подлежат на проверки. Не прекалявайте с разходите.

Дева

Енергетиката ви не е особено стабилна и често ще сте неспокойни. В същото време ще сте достатъчно проницателни, за да възприемете в подробности всички ситуации, при които попадате.

Съвсем естествено е, че не всички ще са приятни, но е във ваш интерес да се въздържате от директни критики и коментари поне до 29-и, когато Меркурий ще навлезе във вашия знак, където е в ролята на управител.

Успеете ли да запазите присъствие на духа дотогава, считайте че сте се справили блестящо. Една от предпоставките за успех е да се съобразявате със собствените си възможности.

Везни

Твърде често ще попадате в ситуация, в която ще се налага да избирате от две злини – по-малката. Финансовото ви състояние ще е нестабилно по две причини. Едната е, че може да се наложи да направите наистина неизбежни допълнителни разходи, свързани със здравето на член от семейството, най-вероятно на някое от децата.

А втората е, че изведнъж ще ви обземе силното желание да си купите всичко, което по някакъв начин е привлякло вниманието ви, т. е. да похарчите пари за абсолютно ненужни вещи. Това ще се окаже и основната причина за разправии у дома.

На работното място обстановката също няма да е особено спокойна. От време на време ще ставате обект на подмолни интриги, което пък ще се отрази на ефективността ви. Следвайте интуицията и инстинкта си за самосъхранение.

Скорпион

Вниманието ви ще е насочено приоритетно към професионалните задължения. Всичко останало по съвсем естествен начин ще отиде на заден план, но без да причини особени тревоги. В процеса на работа ще се наложи да осъществите или няколко кратки пътувания на къси разстояния, или едно, но по-продължително и по-далече. Времето ви за подготовка няма да е много, обаче пък ще имате надеждни спътници.

На местата, където отивате, ще се запознаете с нови хора, които ще се окажат полезни партньори и сътрудници. Единствената причина за евентуални проблеми биха били прекалено бързите ви и необмислени решения. Намалете темпото, редувайте плавно активна работа с активна почивка и със сигурност ще избегнете неприятностите.

Четете повече в az-jenata.bg за седмичния хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.