Здравето на бащата на Шакира рязко се влоши, певицата кацна спешно в Колумбия

Мъжът се лекува от хидроцефалия

18.06.2023 | 12:32 Редактор: Искра Ангелова
Здравето на бащата на Шакира рязко се влоши, певицата кацна спешно в Колумбия

След краткото си пътуване до Маями, Шакира се завърна отново в Барселона. Ала не се задържа там дълго. Причината е влошеното здравословно състояние на нейния баща. Заради него тя трябваше да хване самолета за Колумбия, за да бъде в болницата в Картахена.

Според първоначалната информация, Уилям Мебарак Шадид е претърпял операция преди броени дни. Интервенцията му е извършена от известния неврохирург д-р Фернандо Хаким. Той е поставил клапа в мозъка на 91-годишния мъж. Чрез нея лекарите се надяват да подобрят състоянието му.

Бащата на Шакира се лекува от хидроцефалия

Бащата на изпълнителката е трябвало спешно да влезе в болницата заради прекомерно натрупване на цереброспинална течност в мозъка. Заради това тя оставила всички ангажименти и го придружила.

Междувременно, отбелязвайки се от Картахена, колумбийската звезда сподели, че е положително настроена, което накара нейните фенове да вярват, че операцията е минала успешно. На 1 юни тя качи публикация, посветена на Уилям Мебарак Шадид. С видеото, в което виждаме най-хубавите ѝ мигове с родителите, тя разкрива, че техните усмивки са ѝ слабост.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС